2777
2789

بعضی وقتا تو زندگی فکر میکنید تو سیاه ترین لحظات عمرتون هستین.......

این منم...انقدر بغض دارم که نگو...برای هیچ کس جرات حرف زدن ندارم.....

از تاپیک های قبلم مشخصه..دلم داره میترکه.......

هرکی مثل من چشماش اشکیِ...هرکی دلش شکسته..هرکی پشت و پناهی نداره..بیاد از دردهاش بگه و برا اون یکی دعا کنه......

خدایا...کجایی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 7ساله نازایی دارم 

حتماحکمتی توکارخداهست 😔😔

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

هر روز دریغ از دیروز.............

وضعیت زندگیم همون گندی بود که بود...بهتر تشده نه...

انقدر روزهای بدی رو دیدم که باورم نمیشه چه پوشت کلفتی دارم و دق نکردم........

به صورت کاملا ناخواسته مادر شوهر من تو خونه ام زندگی میکنه....

یعنی سه ماهه که تشریف آوردن و جهنمی که اسمش خونه است برام درست شده.....

از اینکه شوهرم ممکنه بیکار بشه ازینکه هیچوقت منو درک نمیکنه طرف خونوادشه از خونواده خودم و بی پولیشون برادرم که داره مسیرشو اشتباه میره از ادمای دور برم که انسانیت توشون مرده مشکلات زیاد داشتم اما من پناه بردم به خدا و دستمو گرفته همیشه

الان من دقیقا اونجاییم که گفتی 

شریک شوهرم کل سرمایه زندگیمونو بالا کشیده دستمون به هیچ جا بند نیست اون از من دوره من اینجا تنهام از غصه دارم میمیرم

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
هر روز دریغ از دیروز............. وضعیت زندگیم همون گندی بود که بود...بهتر تشده نه... انقدر روزهای ...

وای چرامادرشوهرتون باهاتون هست براهمیشه اومده؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

تو دنیا فقط مامانم دارم که مامانم مریض پارکینسون داره بدون قرص نمیتونه راه بره اونم خیلی کم میتونه راه بره همه کارشو من انجام میدم اصلا مامانم نمیتونم تنها بذارم مردها بود نبودشون برای ادم فرقی نداره هر کاری براشون انجام بدی فقط فکر خانواده خودشون هستن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️