2777
2789
عنوان

جدایی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 64 پست

اسی جونم

عزیزم 

مردها کلا تعهد و‌پایبندی نیست در وجودشون .خودت خیلی ماهی که تونستی ده سال دوست داشتن رو که یه  نعمته تجربه کنی🌷

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 
خودشم همیشه میگفت چه ربطی داره مگه به سالای بودنه برا همینم موندم باهاش چون خیلی دوستش داشتم و حرفاش ...

قبول دارم حرفت رو‌کاملا 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جونم عزیزم  مردها کلا تعهد و‌پایبندی نیست در وجودشون .خودت خیلی ماهی که تونستی ده سال دوس ...

نمیدونم چی بگم چیکار کنم

فقط میدونم به معنای واقعی شکستم

همه آیندم به پای کسی رفت که نخواست😔

کاش میشد بشی🖤💔
😔😔😔

منم تجربه مشابهی دارم 

البته اون آقا آخرهای رابطه دوستانه مون بهم گفت که دنبال دختر زیبایی هست که اقامت امریکا داره و پدر  پولدار داره …من خیلی دلم شکست 

الانم چهل و چهار پنج سالمه هنوز کار و حرفاش تو ذهنمه 

منم تجربه مشابهی دارم  البته اون آقا آخرهای رابطه دوستانه مون بهم گفت که دنبال دختر زیبایی هست ...

الهی بمیرم میدونم چه ضربه ای خوردی😔💔

الان متاهلی؟

میفهممت شکست تو سنین بالا ضربه بدی به آدم میزنه😭

کاش میشد بشی🖤💔
الهی بمیرم میدونم چه ضربه ای خوردی😔💔 الان متاهلی؟ میفهممت شکست تو سنین بالا ضربه بدی به آدم میزن ...

نه عزیزم 

مجرد موندم

درسم رو خوندم 

شاغل شدم

نه عزیزم  مجرد موندم درسم رو خوندم  شاغل شدم

چه کار خوبی کردی

منم خیلی دوست دارم مجرد بمونم و ادامه تحصیل بدم

میشه بپرسم تا چه مقطعی ادامه دادی و شغلت چیه؟

کاش میشد بشی🖤💔
چه کار خوبی کردی منم خیلی دوست دارم مجرد بمونم و ادامه تحصیل بدم میشه بپرسم تا چه مقطعی ادامه دادی ...

تو‌هم‌ گریه کن ناراحتی کن و به زندگی خودت برگرد 

از ته دل ارزو میکنم لبخند به لبت بشینه 😘😘♥️😊

من  عمران  پی اچ دی

چه خوب منم معماری خوندم😍

یه مدتم شاغل بودم در زمینه رشته تودم که به دلایلی که تا حدودی مربوط به اون آقا میشد ادامه ندادم و الان میخوام اقدام کنم واسه ارشد

(اون اقا مخالف کار کردن و ادامه تحصیلم نبودا اتفاقا ادم روشنفکری بود تو این مسائل ولی خوب شرایطی بوجود اومد که نشد متاسفانه)

کاش میشد بشی🖤💔
چه خوب منم معماری خوندم😍 یه مدتم شاغل بودم در زمینه رشته تودم که به دلایلی که تا حدودی مربوط به او ...

آینده ت روشنه دختر گل و زیبا😇

راه زندگی قشنگه 

خودت رو نباز 😘

آینده ت روشنه دختر گل و زیبا😇 راه زندگی قشنگه  خودت رو نباز 😘

ممنونم عزیزم😔❤️

ولی مشکل اینه که ۲ ماه دیگه کنکوره و من زمات کریه و تخلیه ندارم چون هدفم فقط دولتیه و به اندازه کافی سالای طلاییم رو از دست دادم و دیگه فرصت ندارم بگم سال دیگه😔😔😔

کاش میشد بشی🖤💔