2777
2789
عنوان

جدایی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 64 پست
ممنونم عزیزم😔❤️ ولی مشکل اینه که ۲ ماه دیگه کنکوره و من زمات کریه و تخلیه ندارم چون هدفم فقط دولتی ...

تا آخر هفته رو به خودت استراحت بده😇گریه کن 

ناراحتی کن 

از شنبه آینده قدرتمند بیدار شو درس بخون 🥰

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا آخر هفته رو به خودت استراحت بده😇گریه کن  ناراحتی کن  از شنبه آینده قدرتمند بیدار شو ...

دیر نیست واسه قبولی دولتی؟

اسفند آزمون ارشد برگزار میشه😔

کاش میشد بشی🖤💔
نه  عزیز دلم 😊 کافیه  زمانت

ممنونم مهربونم

آره خیلیا بهم گفتن ارشد خوب خوندنش مهمه نه تایمش حتی گفتن با یک ماه و نیم دو رقمی و سه رقمی پایینم آوردن خیلیا بهم گفتن زمانت خوبه دو ماه واسه ارشد کافیه ولی خوب استرس گرفتم

ممنونم از کمک و راهنمایی و مهربونیت عزیزم

امیدوارم همیشه شاد و خوشحال و خوشبخت باشی❤️❤️❤️❤️

کاش میشد بشی🖤💔
ممنونم مهربونم آره خیلیا بهم گفتن ارشد خوب خوندنش مهمه نه تایمش حتی گفتن با یک ماه و نیم دو رقمی و ...

به خدا میسپارمت 

دختر زیبا 

عزیز دلم 

مطمین باش یه عاااالمه طلوع صبح روشن جلوی پاته♥️😘

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 
به خدا میسپارمت  دختر زیبا  عزیز دلم  مطمین باش یه عاااالمه طلوع صبح روشن جلوی پات ...

ممنونم مهربون ترینم

خیلی لطف کردی عزیزم مرسی از اینهمه محبت و انگیزه ای که بهم دادی❤️❤️❤️❤️

کاش میشد بشی🖤💔
من ۳۰ سالمه

گلم کجا میخای بری؟؟

چرا تا الان ازدواج نکردی؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
من که جایی نمیخوام برم اون دیگه نمیخواد😔 یه مسائلی بود که شرایط ازدواج نبود

ن عزیزم اون تاپیکت که گفتی میخای بری از خونه پدرت

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
آهان نمیدونم هرجایی بعضی وقتا جای موندن نداری واقعا

شاغلی گلم؟؟؟