2777
2789
عنوان

جدایی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 64 پست

همیشه وقتی از کسی یا چیزی غمگینی ده سال دیگه رو واسه خودت مجسم کن

ببین ده سال دیگه کجایی آیا هنوز هم واست مهمه .. چقدر از درست عقب افتادی چقدر از شغال مور علاقت دور افتادی چقدر افسردگی گرفتی چه شبهایی نخوابیدی چه روزهای زیبای جوونیت رو ماتم گرفتی

بعد ببین اون چیکار کرده چقدر پیشرفت کرده چقدر خوش گذرونده زن گرفته ازدواج کرده

انگار که تویی نبودی اصلا

ببین واقعا ارزشش رو داره کنکورت رو به خاطرش خراب کنی

شاید اون رفته تا تو خودت رو بالا بکشی 

چون قراره یکی خیلی خیلی خیلی بهتر و برتر ازون نصیبت بشه

سخته ولی هیشکی ارزشش رو نداره بخ خاطرش ماتم بگیری 

سخته ولی وقتی یادش میفتی بگو به جهنم که رفت به درک که رقت. فرصتی بهم داد تا خودمو پیشرفت بدم

طرف پانزده سالشه از رابطه و دوستی ده سال پیشش داستان میگه 🤔 من تا بیست و پنج سالگی فک میکردم بانک ...

تو میدونی من چند سالمه؟

من ۳۰ سالمه!!!! من تا ۲۰ سالگیم اصلا وارد هیچ رابطه ای نبودم چرا اینقدر ندونسته قضاوت میکنید؟

کاش میشد بشی🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچسب به درست عشق نون وآب نمیشه سنت خیلی کم آیندت رو فدای عشق زودگذر وعشق هورمونی نکن 

سنم که کم نیست ۳۰ سالمه یه جورایی فرصت شروع دوباره ندارم برا خیلی چیزا

میخوام درس بخونم منطقم میگه درسمه که مهمه ولی فکر و ذهنم درگیر اونه نمیدونم چیکار کنم😔😔😔😔

کاش میشد بشی🖤💔
همیشه وقتی از کسی یا چیزی غمگینی ده سال دیگه رو واسه خودت مجسم کن ببین ده سال دیگه کجایی آیا هنوز ه ...

بهترین حرفا رو واسم یادآوری کردی

من دوران کارشناسی درسم خیلی خوب خیلی زودتر از همه همکلاسیام فارغ‌التحصیل شدم بهترین جای ممکن شاغل شدم اقدام کردم واسه کنکور ارشد ولی رابطه با اون آقا به دلایلی همه رو ازم گرفت اون سال نتونستم کنکور یدم برا یه سری مسائل دیگه نتونستم کارمو ادامه بدم (اون نگفت نرو سرکار ولی بخاطر مسائلی که مربوط به اون بود نتونستم برم) نتونستم ادامه تحصیل بدم بهترین خواستگارامو از دست دادم

ولی خودش درسشو خوند دکتراشو گرفت الان استخدام بهترین جاس با بهترین شغل و حقوق و منم درجا دارم میزنم😭😭😭😭😭😭

کاش میشد بشی🖤💔
میخوابش ک برگرده یا چی

نمیدونم به خدا میدونم برگرده هم به جایی نمیرسم باهاش چون اگه قرار بود بیاد جلو برا خواستگاری تا الان اومده بود بچه که نیستیم من ۳۰ سالمه اون ۳۶ سالشه کار و درآمدشم سالهاست خوبه پس بهانه ای نداره

ولی این درگیری ذهن و جای خالیشو نمیدونم چیکار کنم چطور تمرکز کنم

کاش میشد بشی🖤💔
نمیدونم به خدا میدونم برگرده هم به جایی نمیرسم باهاش چون اگه قرار بود بیاد جلو برا خواستگاری تا الان ...

من همسرم ۳۴سالشه بعد کلی وقت ازدواج کردیم اینطورفکر نکن من چله سوره طه نجات زندگیم بود عزیزم قبلش ۲ماه باهام حرف نمیزد الان ۳ساله ازدواج کردم

من همسرم ۳۴سالشه بعد کلی وقت ازدواج کردیم اینطورفکر نکن من چله سوره طه نجات زندگیم بود عزیزم قبلش ۲م ...

خودشم همیشه میگفت چه ربطی داره مگه به سالای بودنه برا همینم موندم باهاش چون خیلی دوستش داشتم و حرفاش قانعم میکرد

ولی این رفتن بی دلیلش از همه چیز ناامیدم کرد

از طرفی نه سنم کمه که بگم از سرم میپره نه دیگه فرصت و حوصله شروع دوباره دارم خودت بهتر میدونی عشق تو سنین بالا خیلی ثابت تره و شکستش بیشتر ضربه میزنه به آدم

نمیدونم چیکار کنم

شما چطور هوندی سوره رو میشه بیشتر توضیح بدی؟

کاش میشد بشی🖤💔
خودشم همیشه میگفت چه ربطی داره مگه به سالای بودنه برا همینم موندم باهاش چون خیلی دوستش داشتم و حرفاش ...

عزیزم من خودم میخواستم چله ایت الله حق شناس شروع کنم ولی بخاطر اینکه چله ایت الله حق شناس رو مطمئن بودم از پسش برنمیام خودم انجام ندادم شروع کردم خوندن روزی یبار سوره طه با عمق  وجودم خوندم وتمام مدت خوندن به ازدواجم فکر کردم باهاش بعداون ۴۰روز سپردم به نایب برام چله حق شناس بخونه چوم این چله رد خورنداره وقصدداشتم انجام بدم اما چون نمیتونستم سپردم اون روز ۳۷بود ک برگشت بم پیام داد بعدیه ماه گفت دخترعموم گفته چرا زن نمیگیری وفلان بهمان منم بهش گفتم یکیو میخام اونم گفته پس باید اقدام کنیم دیگ ب واسطه اون ازدواج کردیم 

عزیزم من خودم میخواستم چله ایت الله حق شناس شروع کنم ولی بخاطر اینکه چله ایت الله حق شناس رو مطمئن ب ...

خودم فکر چله حق شناس بودم ولی میدونم نمیتونم انجامش بدم خیلی سخته واقعا

میشه درخواست دوستی بدم قبول کنی؟

کاش میشد بشی🖤💔
خودم فکر چله حق شناس بودم ولی میدونم نمیتونم انجامش بدم خیلی سخته واقعا میشه درخواست دوستی بدم قبول ...

اره واقعا سخته ازعهده من خارجه ولی خب بعضیا میتونن انجامش بده خوش به سعادتشون قبول کردم