2777
2789
عنوان

وقتی تا حالا آشپزی نکردی بیاین کمکم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویه خب دوساعت بایدبشینی موادخوردورنده کنی کوکوبنظرمن بهتره حالاهرجورخودت میدونی کوکوخیببببلی راحته

مرسیی من دوستی دادم فقط اگه به مشکل برخوردم سوال کنم ازتون😂

عزیزم 3 تا سیب زمینی آب پز کن وقتی پخت با رنده یا گوشت کوب لهشون کن 4 یا 5 تا تخم مرغ بهش اضافه کن یه پیازم رنده کن توش اگه سیر داری دو تا حبه سیرم رنده کن یه زره زردچوبه و نمک هم بزن بعد حسابی مخلوطشون کن بعد رغن بزار داغ بشه با قاشق مایه رو بردار و بزار کف ماهیتابه و روشو صاف کن مث شامی بعد اونورشم سرخ کن 

کنارشم گوجه و خیار شور بزار

نه نه همینجوریشم میترسم نفوس بد نزن😂😂😂

دوتا سیب زمینی خام با بکدونه پیاز رو رنده کن.بعد یک قاشق آرد نمک زردچوبه ونعنای خشک نداشتی هرسبزی خشک دیگه هم میشه نصف قاشق بریز پودر سیر به اندازه نمک نداشتی سیر رنده کن نداشتی مشکلی نیست.بعد تخم مرغ بشکن توش هم بزن بایدغلظتش از ماست غلیظتر بشه.تخم مرغ هارو یکی یکی بشکن.بهتره توی تفلون سرخ کنی.اول یکدونه سرخ کن بانون بخور ببین مزه اش چطوره چیزی کم داشت اضافه کن.بعد باقی رو سرخ کن حرارت گاز متوسط باشه خام نشه.خوراک لوبیا عدسی حتی آبگوشت غذاهای راحتیه

مرسی قشنگم همون الویه درست میکنم راحته به نظرم😅

شما سه تا سیب زمینی رنده کن و بعدشم سه تا تخم مرغ بزن بهش و ادویه اضافه کن..وبعدش ماهیتابه بزار رو گاز و روغنش که یکم داغ شد..مواد رو بریز تو ماهیتابه و مواد رو قشنگ با قاشق یکدست کن که همه جا هموار باشه..سرش رو بزار و زیرش کم کن..بعداز ۲۰ دقیقه برش گردون که اون طرفش هم بشه.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤