2777
2789
عنوان

وقتی تا حالا آشپزی نکردی بیاین کمکم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 47 پست

سیب زمینی اگه بزرگ داری ۳  تا رنده کن 

بعد پیاز رنده کن روش نمک ادویه بزن ارد یکم‌بزن ک وا نره بعد تخم مرغ یک بزن .ارد در حد یک قاشق بزن .بعد هم بزن خوب روغن داغ کن یکم بریز تو ماهیتابه موادت زیاد نریز بعد با پست قاشق یکم پخشش کن ک کلفت نشه .اگه برگشت ب راحتی نچسبید ب کف ظرف  ک هوبه همینجور پیش برو اگه نه یا تخم مرغت کمه یا اردت خیلی زدی ..چرا ماکارونی درست نمیکنی؟یا دمپخت ؟ 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دونه پیاز خرد کن، با هویج و فلفل دلمه و کلا هرچی داری بریز تو قابلمه؛ یکمی رب بزن و ادویه

سه پیمانه برنج بریز و سه پیمانه هم آب

آبش کشیده شد، در قابلمه رو بزار، نیم ساعت بعد آمادست

راحت و آسون

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود🍀
من انسانیم گلم فرهنگیان میخوام برم ان شا الله ببینیم چی میشه😅

موفق باشی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بله

مرغ با ادویه بزار خوب آبپز بشه پیازم بزن یک ساعت کافیهچیپس درست کن مرغ که ابپز شد ریش ریش کن سرخ کن 

حالا چیپس و مرغ تفت بده یه. استکار از آب مرغت با رب گوجه بریز تو مرغ و سیب زمینی بزار ابش جمع بشه عتالیه 

نمیدونم کوکو سیب زمینی گفتم درست کنم

الویه درست کن راحت ترینه. 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

وااااا ی کوکوی سادستا.اینا چ راهنماییایبه این بنده خدارومیکنید

ی سه چهارتاسیب زمینی بذاراب پزبشه بعدکه پخت یالهش کن باگوشتکوب یارندش کن بعدم به اندازه ای بهش تخم مرغ بزن که نه سفت بشه نه شل حالت خامه ای داشته باشه بعدم نمک ویکم زردچوبه درحدی دم قاشقچی.....اگه مرزه ام داری اضاف کن