2777
2789
عنوان

پسری که با صدتا دختر بوده

270 بازدید | 5 پست

متاسفانه این آقا پسر خودش اعتراف کرده که با دخترای زیادی رابطه احساسی و حتی جنسی داشته .

سر دختر من همشون رو کنار گزاشته.

من سر این موضوع با دخترم صحبت کردم و قانع شد که به دردش نمیخوره

ولی این آقا پسر رفته روی اسم دخترم که روی دستش تتو زده سیگار داغ گزاشته و با قمه زده وسط سر خودش ..

دختر منم حس عذاب وجدان گرفته تا الان بیداره داره گریه میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابوالفضل ازش فاصله بگیرید آدمی که به خودش می‌تونه اینجوری آسیب بزنه صد در صد به دیگران راحت تر می‌تونه 

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

مواظب خودتون باشین ..پسره تعادل روانی نداره ..رابطتونو باهاش قطع کنید.. اگه ادرس خونتون و اینا رو میدونه و تهدید کرد  حتما با پلیس تماس بگیرین نترسین و ارامشتونو حفظ کنید ..کار خوبی کردین مانع رابطشون شدین ..

ب دخترتون هم بگید هیچ چیزی تو دنیا عزیزتر از جان نیست وقتی یه نفر ب خودش اسیر میزنه هیچ تضمینی نیس به تو اسیب نزنه ..

بهش بگو بزار بزرگتر بشه و با آدم های بهتر و حسابی تر آشنا بشه 

بهش بگو دنیا خیلی بزرگه و بزار با مرور زمان بهترین اتفاق و رابطه برات پیش بیاد...

آدم های عشق لاتی و رفیق باز و ..برای آدم شوهر نمیشن عزیزم ..

ب دنبال آدم های بهتر با سطح اجتماعی بالاتر و فرهنگ بهتر بگرد