2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب کلاس معمولا با خودته هرجوری هست زیر بارش نرو ممکنه بگن جا نداریم نمیشه و اینا ولی قبول نکن 

اگه تازه کاری همین رو بهونه کن بگو بذارید یه خورده تجربه تو کلاس رو پیدا کنم بعد چشم اول هم میرم چون معمولا کلاس اول حساسیتش بالاست خود مدیر هم سعی می کنه یکی رو بذاره تجربه کلاس اول رو  داشته باشه به دردسر نیوفته 

من چون تازه فارغ التحصیل شدم خودشون انتخاب میکنن

باشه انتخاب کنن نظر خودتم می پرسن معمولا مدرسه رو خودشون انتخاب می کنند تو سال اول میفرستن مدارس حاشیه تر 

به مسئول مقطعتون بگو پایه های دیگه بده از الان بی زبون نباش دختر جان 

اونا یه چی میگن ببینن طرف سرتق وایساده مقطع رو عوض می کنند چون اول خیلییی حساسه خودشون دنبال دردسر نمیگردن 

فقط خیلی لطیف و ظریف بگو ، بگو من که آمادگیم کامله مشکلی نیست فقط خودتون که میدونید کلاس اول خانواده چه قدر حساسن شما یه لطفی کن پایه های دیگه رو تو کلاس و رابطه با خانواده ها تجربه کنم چشم سالای دیگه در خدمتتون هستم ( سالای بعدی رو هم یادش میره دیگه تو رو از یه کلاس نمیکشه بیرون ) 

در نهایت اگر پایه ای رو نخوای میتونی عوض کنی اجبار نیست که. ولی اگر سنت کمه دوره ی اول برات بهتره دو ...

اتفاقا بنظرم پایه های بالا تر برای تدریس راحت تر هستند 

چون بیس یکسری مطالب چیده شده و حالا قرارع بست داده بشن 

نه اینکه تازه از صفر بخوای یکسری چیزای بیسیک رو با بدیهیات یاد بدی 

دوره دوم خیلی بهتره 

باشه انتخاب کنن نظر خودتم می پرسن معمولا مدرسه رو خودشون انتخاب می کنند تو سال اول میفرستن مدارس حاش ...

همین الان جای پای شما تماس گرفتم اداره گفتن پایه رو خودمون بر اساس جاهای خالی بهت میدیم

اتفاقا بنظرم پایه های بالا تر برای تدریس راحت تر هستند چون بیس یکسری مطالب چیده شده و حالا قرارع بست ...

ببین دوره دوم پنجم خوبه ، اونم بیس کلی که میگی گذاشته شده درسته مثلا دیگه لازم نیست به بچه ها قانون و مشق نوشتن و اینا رو توضیح بدی بزرگ ترن حرف شنو ترن مستقل ترن اما محتوای درسیشون سنگینه مثلا علومشون صدتا آزمایش داره  اگه وقتت آزاده آره دوره دوم هم خوبه ولی میگی دانشجوم و اینا  تو کلاس دوم محتوای آموزشی که میخوایی بگی خیلی به نسبت بقیه دوره ها کمتره 

همین الان جای پای شما تماس گرفتم اداره گفتن پایه رو خودمون بر اساس جاهای خالی بهت میدیم

اون برای خودش میگه ، می خواد کلاسش رو پر کنه تو کلاس هاشم الویتش با کلاس اولشه چون دیر پر میشه ، تو زرنگ باش زیر بار نرو  خودشم دقیقا گفته بر اساس جا های خالی میدیم