یه خاستگاری داشته باشین که پدرش دام دار بوده ولی وضعشون خوب باشه خودش بروز و خوب باشه مشکلی ندارین یکم یعنی مدل زندگی اونا متفاوت بوده البته خونه توی شهر دارن زندگی میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیا هستن تو شهر زندگی میکنن و تو همین شهر هم دامداری دارند و از این طریق امرار معاش میکنن.
اشکالش چیه؟
وقتی درامد حلال دارن، ایرادش چیه؟
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
نه که میگم ایرادی داشته باشه ها اصلا اشکالی نداره مثلا بعضیا هستن میگن ما سبک زندگیمون فرق داره بهم ...
تعریفت از سبک زندگی چیه؟
تفاوت خاصی بین خودت و اون اقا دیدی!؟
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من یکم میشناختم بعد بستگی داره این اقا پسر خودش تو شهر بزرگ شده باشه یا نه حالا کاری ندارم ب شهری یا دهاتی بودن ولی فرهنگ زندگی تو شهر و دهات خیلی فرق داره کسایی ک اینجا بزرگ نشدن معمولا ب مشکل میخوریم باهاشون برای من این قضیه مهمه چون فرهنگ های متفاوت مشکل ایجاد میکنه الان دور ور میبینم طرف ادم خوبیه ها از دهات چند ساله اومده اینجا اصلا فرهنگ اپارتمان نشینی بلد نیست بعد خیلین ادعاش میشه من اعصابم نمیکشه بخوام من پسر مردم تربیت کنم