2777
2789

پدر و مادرت فامیل هستند؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واي اينجوري نگو  ببخشيد ولي خيلي از نا اميديت خندم ميگيره  من بدترين نوع سرطان سينه رو گ ...

اخه من از سرطان سینه نمی ترسم از متاستاز یه سرطان میترسم ک نکنه زده باشه ب استخون کتف و دنده و من بیخیال فقط دنبال دکترم 

شنیدم دکترا از متاستازا قطع امید میکنن  

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون سیستانی ها زیاد فامیلی ازدواج میکنند این بیماری هایی که گفتی داری؟ بیماری های جدی ای نیست ولی در ازدواجهای فامیلی، بچه ها ضعیف ترند!

پدر و مادر خود من دختر عمو پسر عمو هستند. ما البته سیستانی نیستیم ولی من هم مشکلات جسمانی زیاد دارم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه نميكنن من زير بغلم هم راه پيدا كرده بود ولي الان از همه سالم ترم  

راستی اخرین سونومو دیدی نوشته بود لنف نود ری اکتیو زیر بغل ورم کرده یا التهاب یا واکنش ب عفونت 

گفتم چرا گفت احتمالا عفونتی توی بدنت بوده بادارو خوب میشی

منم چن هفته بود کرونا شکست داده بودم 

رفتم متخصص عفونی دارو داد 

رفتم سونو گف زیر بغلته اینام غدد لنفاویه و طبیعیه 

میگم سرطان بزنه ب غدد لنفاوی ورم میکنه تو سونو متوجه میشن؟

راستی اخرین سونومو دیدی نوشته بود لنف نود ری اکتیو زیر بغل ورم کردم  گفتم چرا گفت احتمالا عفون ...

بابا ول كن هيچيت  نيست الكي همه چيزو بهم ربط نده 

كدوم شهر سيستان هستي 

برو نزديكترين شهر محل زندگيت يه سونو بده و اينقدر سختش نكن 

بابا ول كن هيچيت  نيست الكي همه چيزو بهم ربط نده  كدوم شهر سيستان هستي  برو نز ...

دوباره سونو بدم؟اخه گفتم جایی سونو بدم ک جراح قبولش داشته باشه اصلا پزشکای سمت مارو اونجا نمیشناسن

بابا ول كن هيچيت  نيست الكي همه چيزو بهم ربط نده  كدوم شهر سيستان هستي  برو نز ...

ببخشید شماروهم اذیت کردم واقعا دست خودم نیست واقعا حالم خرابه کسی نیست باهاش حرف بزنم سوالامو بپرسم