2777
2789
نه بابا التماس كردني نيست منشي قطع ميكنه  خود دكتر نوبت هاش ديره همكاراش هستن كه هر روز مريض ق ...

میشه یه نفر ک کارش خوبه مث این دکتر بهم معرفی کنی ؟ 

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
مامو از سونو دقیق تره ک 

دقیق تره... ولی در سونو گرافی پروب روی سینه و زیر بغل حرکت میکنه. اما در ماموگرافی، بافت سینه میره بین دو تا سطح دستگاه ماموگرافی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامو دقيقه نگران نباش  دختر عمت خوب شد يا پيشرفته بود؟

دختر عمه‌ام سن مادرم بودند. سی سال پیش درگیر شدند و حدود ۲۵ سال بعدش هم زندگی کردند ولی در نهایت در اثر همون سرطان سینه فوت کردند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من خودم مركز الزهرا انجام دادم  تو شريعتي  هست  محله باغ صبا

یه دوتا عکس میفرستم اینا رو سونوگرافی بهم داد ک ب جراح نشون بدم میفرستم توام ببین شکل توده های بزرگ توی هردو سینه

دختر عمه‌ام سن مادرم بودند. سی سال پیش درگیر شدند و حدود ۲۵ سال بعدش هم زندگی کردند ولی در نهایت در ...

کاش من ۲۵ سال دیگ زنده باشم 

خدارحمتشون کنه و جایگاهشون بهشت باشه 

کاش من ۲۵ سال دیگ زنده باشم  خدارحمتشون کنه و جایگاهشون بهشت باشه

واي اينجوري نگو 

ببخشيد ولي خيلي از نا اميديت خندم ميگيره 

من بدترين نوع سرطان سينه رو گرفتم يه لحظه به مرگ فكر نكردم 

کاش من ۲۵ سال دیگ زنده باشم  خدارحمتشون کنه و جایگاهشون بهشت باشه

ممنونم... کله خراب تو الان نسخه سرطان برای خودت پیچیدی؟!!!

دختر عمه من با درمانهای سی سال قبل ۲۵ سال زنده موند.

شما که هیچیت نیست. اگر هم باشه شما ایشالا کاملا خوب میشی

ممنونم... کله خراب تو الان نسخه سرطان برای خودت پیچیدی؟!!! دختر عمه من با درمانهای سی سال قبل ۲۵ سا ...

نه عزیزم کلا مریضی زیاد دارم تخمدان تنبل تیرویید کم کار معده ضعیف پستان پر توده 

کلسیم پایین ویتامین دی پایین لوزه عفونی و پر سنگ 

الانم ک دست و کتف دنده ام درد میکنه ک من فک میکنم ربط ب سینه ام داره 

نه عزیزم کلا مریضی زیاد دارم تخمدان تنبل تیرویید کم کار معده ضعیف پستان پر توده  کلسیم پایین و ...

لاغری؟