دقیق تره... ولی در سونو گرافی پروب روی سینه و زیر بغل حرکت میکنه. اما در ماموگرافی، بافت سینه میره بین دو تا سطح دستگاه ماموگرافی
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامو دقيقه نگران نباش دختر عمت خوب شد يا پيشرفته بود؟
دختر عمهام سن مادرم بودند. سی سال پیش درگیر شدند و حدود ۲۵ سال بعدش هم زندگی کردند ولی در نهایت در اثر همون سرطان سینه فوت کردند.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
کاش من ۲۵ سال دیگ زنده باشم خدارحمتشون کنه و جایگاهشون بهشت باشه
ممنونم... کله خراب تو الان نسخه سرطان برای خودت پیچیدی؟!!!
دختر عمه من با درمانهای سی سال قبل ۲۵ سال زنده موند.
شما که هیچیت نیست. اگر هم باشه شما ایشالا کاملا خوب میشی
نه عزیزم کلا مریضی زیاد دارم تخمدان تنبل تیرویید کم کار معده ضعیف پستان پر توده کلسیم پایین و ...
لاغری؟