دلساجونییی مدیر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 عنوان خواهش میکنم ازتون هرکس میدونه راهنماییم کنه برای درد استخوان دنده چپ برم پیش چ دکتری ؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 5700 بازدید | 150 پست من توده توی پستان داشتم ک میگفتن فیبرو آدنومه خیلی ساله الان از صبحه دنده سمت چپم تیر میکشه و موقع لمس تیر میکشه و من همش فکر میکنم نکنه متاستاز زده ب استخون و اون توده ام توی سینه ام بدخیم بوده پیس چ دکتری برم چیکار باید کنم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇 1401/09/23 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 این اخری ک فرستادم پس سونوگراف دیگ رفتم گف فقط بزرگا مهمن و اونا رو مینویسه گف ظاهرشون ب فیبروادنوما میخوره و ولی ماهیتشون مشخص باید بشه اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 برا اينكه اينقدر خودتو اذيت نكني برو تهرانم نيا تو شهر خودت انجام بده چيز مهمي نيست وگرنه حتم ... شهر ک من زندگی میکنم خیلی کوچیکه عملا هیچی نداره یه جراح ک اونم ختنه میکنم پسر بچه هارو برا همین میخوام بیام تهران چون توی کتفمم درد احساس میکنم علاوه بر دنده و میخوام نمونه برداری کنم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اراكي هستي؟ نه سیستانی اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اراكي هستي؟ اخرین سونو رو دیدی اینو بین اون دوتا رفتم توی شهری ک پدرم اینا برای کار رفتن اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 اخرین سونو رو دیدی اینو بین اون دوتا رفتم توی شهری ک پدرم اینا برای کار رفتن اره ديدم نمونه برداري كن خيالت راحت باشه الكي خود خوري نكني
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 دفترچه نداري برو بيمارستان امام خميني خوبه اونجا؟؟؟ من چن تیکه طلا دارم برای بیوبسی میفروشم مسئله دفترچه نیست فقط میخوام دکتر خوب برم ک ماهر باشه فوری دست ب تیغ نباشه و خیالمو راحت کنه اگ سرطانه بگ و کمکم کنه اگه نه بتونم کمی زندگی کنم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اره ديدم نمونه برداري كن خيالت راحت باشه الكي خود خوري نكني شمام نمونه برداری کردی ؟ یان مستقیم رفتی برای جراحی؟ اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 عزيزم من به كسي نگفتم كه اين مشكلو داشتم حتي خانوادم اين كاربريم با همسايه طبقه بالامون مشترك چون من كاربري تعليق شد خط نداشتم ،بيشتر تايپك ها برا اونه زياد موضوع بيماريم رو باز نكردم كه يه موقع شناسايي نشم
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 شمام نمونه برداری کردی ؟ یان مستقیم رفتی برای جراحی؟ اول توده رو حس كردم رفتم جراح پستان سونو نوشت جوابش اومد رفتم نمونه برداري بعد شيمي درماني بعد جراحي بعد پرتو درماني
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 عزيزم من به كسي نگفتم كه اين مشكلو داشتم حتي خانوادم اين كاربريم با همسايه طبقه بالامون مشترك ... یعنی خانوادتون متوجه نشدن؟ من همی الان ک مطمئن نیستم هی زنگ میزنم ب مامانم گریه میکنم اوناروهم اذیت میکنم پیرشون کردم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
زامفليا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2847 خوبه اونجا؟؟؟ من چن تیکه طلا دارم برای بیوبسی میفروشم مسئله دفترچه نیست فقط میخوام دکت ... واي تا كجاها رفتي طلاهاتو نفروشي دكتر رامش عمراني پور بهترين جراح پستان تو امام خميني هست و اونجا استاده اونجا كلنيك تخصصي پستان داره
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اول توده رو حس كردم رفتم جراح پستان سونو نوشت جوابش اومد رفتم نمونه برداري بعد ... نمونه برداری رو پیش کی انجام دادی؟ اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
دلساجونییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 واي تا كجاها رفتي طلاهاتو نفروشي دكتر رامش عمراني پور بهترين جراح پستان تو امام خميني ... یعنی اول برم پیش جراح پستان؟ اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇