2777
2789
یعنی خانوادتون متوجه نشدن؟ من همی الان ک مطمئن نیستم هی زنگ میزنم ب مامانم گریه میکنم اوناروهم اذیت ...

نه يكسال نرفتم شهرمون 

موهام ريخت نشون هيچ كس ندادم تو خونه تك و تنها 

فقط حضرت زهرا رو صدا ميزدم ميگفتم بي كسم برام مادري كن و واقعا ميكرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه يكسال نرفتم شهرمون  موهام ريخت نشون هيچ كس ندادم تو خونه تك و تنها  فقط حضرت زهرا رو ...

خداروشکر ک خوب شدی تو لایق شفا بودی 

توروخدا برامنم دعا کن فک کن خواهرتم 

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
من جاي بد انجام دادم هول شدم  شما برو پيش دكتر عمراني پور هون امام خميني يا مطبش تو زعفرانيه ك ...

یعنی الان وقت بگیرم برا دوماه دیگ؟

اره تهران الكي نيست بايد با برنامه ريزي بياي  راهت دوره با برنامه نياي كارات انجام نميشه من ده ...

اره اگر برات زحمتی نیست عزیزم 

اره اگر برات زحمتی نیست عزیزم 

باشه ده دي ميرم برات نوبت بگيرم احتمالا اسفند نوبت بده 

شما قبلش بايد سونو تو يه مركز بدي جوابش رو بياري نشون بدي ولي بري بيمارستان امام خيلي زودتر كارت انجام ميشه 

مطب چون هفته اي دو روزه نوبت هاش ديره 

اول توده رو حس كردم  رفتم جراح پستان سونو نوشت  جوابش اومد رفتم نمونه برداري  بعد ...

توی سونوی شما چی نوشته بود ک رفتید نمونه برداری؟ سایر توده چقد بود؟ دردناک نبود؟ زیربغلتون نگرفته بود؟ 

باشه ده دي ميرم برات نوبت بگيرم احتمالا اسفند نوبت بده  شما قبلش بايد سونو تو يه مركز بدي جواب ...

اسفند خیلی دیره من میترسم سرطان باشه و تو بدنم پخش بشه 

همین حالا ک دنده و کتفم تیر میکشه خدا میدونه کارم گریه است 

😭😭😭😭

خدا رحم کن به کسی مریضی نده 

نه اصلا درد نداشتم توده ٤ سانت  يه چيزي اندازه گردو تو سينم حس كردم كه رفتم

سونو گفت مشکوکه ب بدبخیمی ؟ نامنظم بود حدودش یا گرد؟