2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار سوال دارم.

177 بازدید | 20 پست

برنامه روزانه تون چجوریه؟

سحرخیز هستین؟

نظافت روزانه دارین یا روزای خاصی انجام‌میدید؟

درمورد بچه ها چطور؟باهاشون بازی میکنید؟گردش میبرین بدون شوهراتون؟

خرید خونه با شماس یا همسرتون؟

شوهرتون چقد همکاری میکنه باهاتون؟

من با بچه کوچیک خرید خونه و خرید نون میرم.سعی میکنم‌خونه رو‌تمیز نگه دارم همیشه،دستپختمم خوبه.

ولی گاهی خب پیش میاد که غذام دیر بشه یا ظرفامو نشورم.اینجور وقتا شوهرم تمام زحمتی که همیشه میکشم رو میبره زیر سؤال،میگه خونم کثیفه،تو‌کاری نمیکنی😞😞😞

اصلا کارایی که میکنم به چشم هیشکی نمیاد.میدونم وظیفمه ولی منم دلخوشی لازم دارم.

توقع داره ۷ صبح بیدار بشم و با بچه هر وقت لازم شد برم خرید.کسایی که بچه کوچیک دارن میدونن با بچه نمیشه همیشه خرید رفت.همش میگه میشینی خونه و خرید نمیری درصورتیکه میرم.خب چقد برم خیابون،من اینجا غریبم.کسیو نمیشناسم‌.

همیشه دیر خوابیدن و دیر بیدار شدنمو میکوبه سرم درصورتیکه میدونستن من از مجردیم کلا نمیتونستم ‌زود بخوابم.

میخوام بدونم شما چجوری برنامه ریزی میکنین که موفقین و‌بحثتون نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزار بگه.بی خیال.هر جور راحتی زندگی کن.

مادرشوهرم همیشه تیکه مینداخت که تنبلی و دیر بیدار میشی دوسه بار مجال ندادم بگه خودم گفتم هرروز ساعت ۱۲ بیدار میشم خیلی خوبه و بعدش میرم گردش و اینا ...🤦😂😂 رسما ترکیدنشو از درون دیدم ولی دیگه هیچ وقت هیچ تیکه ای ننداخته بعدازون🤣

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

من زودبیدارمیشم بچه هام میرسونم میام صبحانه میخورم دگه میرم باشگاه وکلاسی مختلف وخریدخونه هم باخودمه البته هم ماشین شخصی دارم هم بچه هام بزرگن گردش واینانه بدون همسرم نمیریم همکاریم بعضی وقتااره یازنگ میزنم خریدانجام میده امااگرفکرمیکنی خونم تمیزه وهمچی جاخودشه نه بعصی وقتابهم ریزه شوهرمم اعتراض کن میگم توان ندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هام الان کوچیک نیستن اما کاملا درک میکنم چی میگی.

گاهی اطرافیان بیشتر از توان ما، انتظار دارن! لازم نیست به همه خواسته هاشون توجه کنی یا حتی جواب بدی.

عزیزم شما برنامه داشته باش و کاری که درسته انجام بده به مرور متوجه تلاشت میشن.

بچه هم همیشه کوچک نمیمونه گلم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

آخی عزیزم ، منم دوتا بچه کوچیک دارم و سعی میکنم زودتر از بچه هام بیدار بشم و کادهامو انجام بدم که بعدش که بچه هام بیدار شدن صبحونه شونو بدم ، بچه هامم کوچیکه نون نمیگیره گاهی اوقات شاید بگیره خودم میرم نون بخرم بچه هام خوابن صبح میرم نون میخرم ما همش استرس دارم بیدار نشن آخه کوچیکن ؛ بعدم خریدای خونه رو که کلا با اونه منم اگه یه وقتی یه چیزی لازم بشه به ناچار میرم اون دوس نداره من برم بیرون اصلا فقط همین نانوایی رو میرم ، دیگه هرروزم خونه رو جارو میکنم چون بچه کوچیک دارم دیگه البته جاروبرقی هم ندارم سختمه ولی چاره ای نیست خونمم همبشه تمیزه ، ولی بهم ریخته اس چون دخترم مدا م بهم میریزه غذامم همیشه زود آماده میکنم و هیچ وقتم ظرف نمیذارم تلنبار بشه تا یه لیوان کثیف بشه سریع میشورم ، همچنین لباسامم نمیذارم زیاد بشن چون ماشین لباسشویی هم ندارم ، ناگفته نماند هر روزم لباس باید بشورم ببخسبد طولانی شد

ببین هیچ وقت نقش قهرمان بازی نکن یاکسی که همه کاری ازش برمیاد من بعصی وقتامیگم خسته ام یاکاریوانجام نمیدم مثلادیروزتاظهرهیچ کارنکردم وقتی همسرم اومد گفتم نتونستم  توان نداشتم امادگه عصرهمه کاراموانجام دادم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آخی عزیزم ، منم دوتا بچه کوچیک دارم و سعی میکنم زودتر از بچه هام بیدار بشم و کادهامو انجام بدم که بع ...

تفریح هم نمیرم با بچه هام چون کوچیکن نمیتونم از هردوشون نگهداری کنم  و اینکه آقا اجازه هم نمیدن 

بزار بگه.بی خیال.هر جور راحتی زندگی کن. مادرشوهرم همیشه تیکه مینداخت که تنبلی و دیر بیدار میشی دوسه ...

آخه من تنبل نیستم.فقط نمیتونم از ۷ یا ۸ صبح بیدار باشم.همش میگه زنای دیگه پس چطوری‌زندگی میکنن؟😢

آخه من تنبل نیستم.فقط نمیتونم از ۷ یا ۸ صبح بیدار باشم.همش میگه زنای دیگه پس چطوری‌زندگی میکنن؟😢

منم نیستم عزیزم خنده دارش اینه من کارمندم هرروز ۶ بیدار میشدم و به همه کارام هم میرسم الان دو هفتس نمیرم اونم دلیل دارم .

ولی خب مادرشوهره من زبون درازه اونجوری گفتم که بسوزه.

حالا یا مادرشوهر یا شوهر یا هر کسی چیزی میگه گوش نده حرفم اینه که مهم نباشه برات زندگیتو بکن

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

من زودبیدارمیشم بچه هام میرسونم میام صبحانه میخورم دگه میرم باشگاه وکلاسی مختلف وخریدخونه هم باخودمه ...

من ماشین ندارم،اینجا هم غریبم.خرید با بچه کوچیک سختمه ولی میرم گاهی اگه مجبور باشم.ولی میگه تو اصلا خرید نمیری،نون نمیخری،بچه رو بیرون نمیبری،تنبلی.آخه من کجا ببرم تو سرما؟خونه مادرشوهر و‌مادرم چقد برم؟راهم دوره.

خونم‌شاید بهم ریخته باشه ولی اینکه بگه هیچ کاری نمیکنی و(‌ببخشیداااا) خونمو گه گرفته،انصاف نیست.چون با کمر درد و پا درد همیشه تمیزکاری انجام میدم.😢

من ماشین ندارم،اینجا هم غریبم.خرید با بچه کوچیک سختمه ولی میرم گاهی اگه مجبور باشم.ولی میگه تو اصلا ...

زیادخودتوازارنده فردامریض شی نه شوهرت بدردمیخوره نه بچه

بچه هام الان کوچیک نیستن اما کاملا درک میکنم چی میگی. گاهی اطرافیان بیشتر از توان ما، انتظار دارن! ...

یکی میگه وقتی شوهرت خونس کنارش بشین و کار نکن تا بیشتر کنار هم باشین.

یکی‌میگه جلوش‌کار کنین تا ببینه زحمت میکشین و قدر بدونه.

اگه کاری نکنم دلم از این حرفا نمیسوزه ولی اینکه بگن کاری نمیکنی سختمه.میگه خونه کثیفه درحالیکه روز قبلش تا زیر مبلای سنگینو تمیز کردم و کل خونه دسته گله.حتی یه آشغال ریز هم نتونست پیدا کنه.

تمام هم و‌غم اونایی که منو میشناسن تایم خواب منه.

ببین هیچ وقت نقش قهرمان بازی نکن یاکسی که همه کاری ازش برمیاد من بعصی وقتامیگم خسته ام یاکاریوانجام ...

قبلا کمکم میکرد.من بارداریم استراحت بودم همه کارارو میکرد،چند سالی هم بچم‌خیلییییییی بدخواب بود،شبا ده باااااار بیدار میشدم،واسه آماده کردن صبحونه توان نداشتم.حالا همشو داره میکوبه تو‌سرم.

منم نیستم عزیزم خنده دارش اینه من کارمندم هرروز ۶ بیدار میشدم و به همه کارام هم میرسم الان دو هفتس ن ...

آخه دق میدن.نمیدونم من درونگرام یا دیگران و مدل زندگیشون باب میلم نیست،خیلی خوشم نمیاد خونه دیگران برم.حتی خونه بابامم برم،با اینکه دوره دلم‌میخواد برگردم خونه خودم.

خونه خودم‌راحتم ولی میگه همش خونه ای، برو بیرون.خب کجا!😑