2777
2789

دیگه رد دادم

دیشب یه کاری کردم خودم از خودم خجالت کشیدم 

با بیست کیلو اضافه وزن 

با هرشب هرشب تصمیم لاغر شدن

و صبح سست شدن 

دیشب یه کاری کردم شاید خندتون بگیره 

ولی یه لحظه به خودم اومدم داشت گریم میگرفت

بعد خوابیدن بچه ها رفتم سر یخچال یه دونه نون تست بود قایم کردم پشت کاهوها ک صبح بچه ها نبینن بخورن😂 دیدم یه شیرینی میکادو هست اونم قایم کردم طبقه پایین تر هم سوسیس بود اونا هم پشت گوجه ها قایم کردم بچه هام تنها نخورن تا صبح من دیر بیدار میشم

😐😐 پس کی من میخوام آدم شم

خواهش میکنم یه چیز بگید من خودمو تغییر بدم وزنمو پایین بیارم 

انگیزه ای هدفی چیزی

❌ لایک ❌

من دارم با رژیم دکتر پیش میرم

شیردوش برقی اونت اصل مدل SCF395/11 کاملا سالم و در حد نو، فقط نیاز به شیشه شیر اونت داره، خیلی کم استفاده شده ۳ میلیون تومن و آغوشی سه کاره چیکوی اصل، خیلی کم استفاده شده، در حد نو، ۴۰۰ هزار تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی از دست تو😂😂😂

بهترین راهکار ورزشه مثلا ایروبیک چون دیگ اون موقع میگی این زحمت کشیدم حیفه با خوردن ازبین ببرمش

چیزای خوشمزم جلو چشمت نزار

با کاهو و هویج و خیار هوستو ازبین ببر

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰