2777
2789
عنوان

هپنوتیزم

84 بازدید | 9 پست

سلام دوستان آیا کسی تا حالا هیپنوتیزم شده 

اسم درمانگرش رو بگه

من افسردگی شدید دارم دارو درمانی رواندرمانی و... جواب نمیدع میخوام این روش هیپنوتراپی رو انجام بدم کسی تجربه ای داره لطفا بهم بگه

منم یه زمانی خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم تو اینستا به چند نفر که میگفتن هیپنوتیزم میکنن دایرکت دادم چند ماه پیش یکیش گفت جلسه ای ۸۰۰ میگیرم یکیشم گفت جلسه ای یک میلیون و باید حداقل ده جلسه بیای تازه شاید اصلا قابلیت هیپنوتیزم نداشته باشی ما تضمین نمیکنیم حتما هیپنوتیزم بشی منم به نظرم اومد کلاه بردارن اگه واقعی بود حاضر بودم جلسه یک تومنم بدم ولی اعتماد ندارم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه زمانی خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم تو اینستا به چند نفر که میگفتن هیپنوتیزم میکنن دایرکت د ...

آها منم اینطوریم ولی چون افسردگیم همه زندگیمو در بر گرفته دوست دارم زود خوب بشم داروهم کمکم نمیکنه

چی باعث این همه اشفتگیت شده؟ مسائلی هستن که تو ذهنمون همیشه مرور میشن اضافه فکری داری که اینقدر بی ق ...

از کودکی دچار این بیماریم ذهنم آشفته نیس خاموشه فقط احساسات و حال خرابی رو تجربه میکنم

الان یدونه فایل خودهیپنوتیزم بود در کانال ی استاد به نام استاد آرام جهت رفع استرس اصلا حوصلم نکشید گوشش کنم من همش فکر میکنم هیپنوتیزم کار راحتیه دو سه تا کلمه میتونه ذهنتو جابجا کنه ولی وقتی میرم توش میبینم کلی انرژی میخواد صرف کنی منم که حوصله ندارم

از کودکی دچار این بیماریم ذهنم آشفته نیس خاموشه فقط احساسات و حال خرابی رو تجربه میکنم

یه اتفاق توی کودکی براتون افتاده تاوقتی اون رو باخودتون حل نکنین تا ابد این حسها باهاتونه متاسفانه

هیپنوتیزم از علوم نوین شیطانی هست، اصلا نرو سمتش

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.