2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا ۵تا۱۰میلی متری

239 بازدید | 13 پست

امروز تو سونو فهمیدم کیسه صفرام سنگ داره ۵تا۱۰میلی بنظرتون باید حتما عمل کنم؟کسی بوده با دارو رفع شده باشه.همش ۲۱سالمه نمیخوام کیسه صفرامو دربیارم دکتر گفته باید عمل بشه 

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ کیسه صفرا تنها راه درمانش عمل هست من حتی از یه دکتر طب مکمل هم پرسیدم گفت فقط عمل.عملش راحته کار ...

😭😭😭وای خدا دارم دیوونه میشم.اخع اینهمه درد دارم کل بدنم مشکل داره این کیسه صفرا چ مرگشه😭😭

لاپاراسکوپی کن راحته اذیت نمیشی

میگن بعدش نباید بارداری داشته باشیم نباید قرص جلوگیری مصرف کرد نباید تخم مرغ ولبنیات مصرف کرد.کلا بعد عمل دیگه نمیشه یه ادم سالم بود همش پرهیز غذایی .یعنی امکان نداره بدون عمل با دارو حل بشه.؟یا فقط سنگارو دربیارن کیسه صفرارو دست نزنن؟

برو عمل کن راحت میشی خیلی عمل ساده ایه

😪دعا کنید یه معجزه ای بشه نیاز ب عمل نداشته باشم.من افسردگی میگیرم حس میکنم سرطان دارم الان همش کارم گریس

میگن بعدش نباید بارداری داشته باشیم نباید قرص جلوگیری مصرف کرد نباید تخم مرغ ولبنیات مصرف کرد.کلا بع ...

نه بابا اینطور نیست پرهیز غذایی چند ماه تا یک سال بعد عمله که به یکسال هم نمیرسه خوب میشی .بارداری و قرص نمیدونم ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه  

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن بعدش نباید بارداری داشته باشیم نباید قرص جلوگیری مصرف کرد نباید تخم مرغ ولبنیات مصرف کرد.کلا بع ...

چارش فقط عمله .کیسه کامل میارن بیرون

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا کی گفته دکتر به من گفت ۴۰ روز فقط پرهیز چربی داشتم تمام.دوبارم بعدش باردار شدم پسرمم الآن تزدیک ۲۰ روزشه داره میخوابه.