2777
2789
عنوان

اگه باشگاه میرید بیاین لطفا

153 بازدید | 15 پست

میخوام با دنده سنگین دوچرخه بزنم تا ران و باسنم حجم بگیره، شکمم چی میشه؟ اونم حجم میگیره؟؟  

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

نه نمیشه 

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شکمت حرکت جدا میده مث خلبانی یا دراز نشست 

اره گلم ولی من میخوام دوچرخه بزنم ولی نمیخوام شکمم حجم بگیره وگرنه اره حرکت جدا میده

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

فک کنم شکم اب میشه یاسفت وعضلانی

همون دیگه منم میخوام اب بشه ولی میترسم عضله ایش کنه

اره گلم ولی من میخوام دوچرخه بزنم ولی نمیخوام شکمم حجم بگیره وگرنه اره حرکت جدا میده

خب عزیزم تو دوچرخه تو بزن اونم سنگین 

به نقطه ای ک باید تاثیر بذاره میذاره

چیکار شکمت داری

حرکت شکمتو ک جدا بزنی 

مشکلی نیس

♡امام زمانم♡آرزوست...
خب عزیزم تو دوچرخه تو بزن اونم سنگین  به نقطه ای ک باید تاثیر بذاره میذاره چیکار شکمت داری ح ...

خب میترسم دوچرخه شکمم رو حجم بده

جزئی از پایین تنه محسوب میشه، اگه دوچرخه سنگین بزنم ران و باسن رو حجم بده، شکم چی میشه؟ ابش میکنه یا حجم میده؟

خب میترسم دوچرخه شکمم رو حجم بده جزئی از پایین تنه محسوب میشه، اگه دوچرخه سنگین بزنم ران و باسن رو ...

یا من نمیتونم واضح توضیح بدم یا شما متوجه من نمیشید خخ

عشقم میگم ک شما یه برنامه ی خوب از مربی ت بگیر 

و طبق اون برو جلو...

تو اون برنامه برای تمام قسمت بدن و تناسب حرکاتی هست.

شما دوچرخه سنگین اگه برات نوشته اون تاثیرشو رو باسن ت میذاره(اینجا به شکمت فکر نکن/در ضمن دوچرخه بیشتر برای باسن و ران هست)

برای کم شدن تاثیر دوچرخه رو شکمت/حرکت مخصوص شکم رو طبق برنامه بزنی حله

ولییییییییی تو باشگاه تمام یک ساعت و نیم رو فقط دوچرخه بزنی صدرصد رو شکمت هم تاثیر میذاره علاوه بر باسن و ران....

آن شالله ک متوجه حرفم شدی:))))))

♡امام زمانم♡آرزوست...
یا من نمیتونم واضح توضیح بدم یا شما متوجه من نمیشید خخ عشقم میگم ک شما یه برنامه ی خوب از مربی ت بگ ...

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی اینو از اولم متوجه شدم

ولی کلا برای خودم سواله کسی که نمیخواد بره باشگاه و میخواد تو خونه فقط دوچرخه ثابت بزنه(حرکتی برای شمکمش نمیزنه) شکمش این وسط چی میشه؟ حجیم میشه یا اب میشه؟ 

خخخ امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم گلم ممنون که با حوصله توضیح میدی😘

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی اینو از اولم متوجه شدم ولی کلا برای خودم سواله کسی که نمیخواد بره باشگاه ...

خو نباید تو خونه فقط دوچرخه بزنه.

شکمهای این وسط همراه باسن جان و ران جان حجیم میشه.

♡امام زمانم♡آرزوست...
خو نباید تو خونه فقط دوچرخه بزنه. شکمهای این وسط همراه باسن جان و ران جان حجیم میشه.

اها قربون دهنت همین منظورم بود😍😂 ممنونم عزیزم