2777
2789
عنوان

با این وضع دلار مهاجرتمو چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه لحاظ؟

با توجه به جنگی ک با اوکراین کرده کل اروپا و امریکا تحریمش کرده حتی از ایرانم تحریماش بیشتره 

کل اروپا و امریکا دانشجو های روسیه ای رو بیرون کرده و کارمندهایی ک مدرک از روسیه داشتن بیکار کرده

خیلی وقته اینطوریه چطور میخای مهاجرت کنی و نمیدونی 

میتونم بهتون درخواست دوستی بدم که اگه سوالی راجع به مهاجرت به آلمان داشتم بپرسم؟اگه مشکلی نداره البت ...

نه اشکالی نداره،

میتونی تو تاپیک خودم هم بپرسی .

برای مهاجرت بود . اونجام یه حرفایی زدیم با بعضی کاربرا.

سیوش کن . شاید به دردت خورد. نگاه کن

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
با توجه به جنگی ک با اوکراین کرده کل اروپا و امریکا تحریمش کرده حتی از ایرانم تحریماش بیشتره  ...

جنگ و تحریما رو میدونم ولی خب از لحاظ پذیرش و مهاجرت خیلی آسون میگیره و به مدرک زبان خاصی نیاز نداره برعکس خیلی از کشورا... البته که به جاش دانشگاهش به شدت سختگیره و نخونی اخراجی...

کشورشون هنوز کمونیستیه دیکتاتوریه با همه جا تو جنگن، 

بله میدونم ولی خب خونوادم اصرار داشتن که دندون پزشکی بخونم و برگردم ایران بخاطر پذیرش آسونتر و شرایط بهتری که واسه ما ایرانیا داشتن و مدرک زبان نمیخواد میخواستم برم ولی خب هزینه هاش با این وضع دلار داره روز به روز بیشتر میشه و نمیخوام وقتی رفتم اونجا خیلی به خونوادم فشار بیاد..ولی الان که فکر میکنم میبینم کلا دلم نمیخواد ایران بمونم و برگردم..یکی دوتا از دوستان اینجا گفتن کشورای بهتری میشه رفت با هزینه کمتر..فک نمیکردم کشورای بهتری بتونم با همین هزینه برم رشته اش خیلی مهم نیست فقط میخوام آینده داشته باشه

جنگ و تحریما رو میدونم ولی خب از لحاظ پذیرش و مهاجرت خیلی آسون میگیره و به مدرک زبان خاصی نیاز نداره ...

خب بالاخره جای دیگه بخای بری کار کنی داستانه 

مجبوری تو همون روسیه باشی

بنظرم بری ی کشور دیگه با توجه به هزینه ای ک میکنی بهتر باشه 

خب بالاخره جای دیگه بخای بری کار کنی داستانه  مجبوری تو همون روسیه باشی بنظرم بری ی کشور دیگه ...

آره همینطوره... کاش شرایط مهاجرت بقیه کشورای اروپاییم مثل روسیه آسون بود 

چی بگم😔خیلی تحت فشارم نمی‌دونم با این وضع چه تصمیمی بگیرم 

سلام عزیزم ببخشید منم میخواستم مهاجرت کنم 

بعد از تحصیل اونجا میشه برگشت و کار کرد ایران؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
سلام عزیزم ببخشید منم میخواستم مهاجرت کنم  بعد از تحصیل اونجا میشه برگشت و کار کرد ایران؟

سلام عزیزم به سلامتی...چه رشته ای ؟چون فرق میکنه ..اگه رشته های پزشکی رو میگی که آره شدنش میشه ولی خب باید موقع ثبت نام واسه دانشگاه  جایی بری که اون سال مورد تایید ایران باشه لیستشم هست مال امسالو بزن..بعدم دیگه باید درس بخونی که بتونی تموم کنی موقع برگشتنم باید تو ایران آزمون بدی  معادل سازیه مدرکه شنیدم میگن سخته ولی خب آدمی که تونسته رشته پزشکی رو به یه زبون دیگه تموم کنه براش چیزی نیست البته تا الان که قوانین اینجور بوده چون هر سال یه چیزی میگن و یه سری تبصره و قانون میاد..راستی دانشگاه مهمه تایید باشه دوره پادفکی که قبل اون باید بری فرقی نمیکنه کجا باشه..موفق باشی

سلام عزیزم به سلامتی...چه رشته ای ؟چون فرق میکنه ..اگه رشته های پزشکی رو میگی که آره شدنش میشه ولی خ ...

مرسی عزیز دلم بله پزشکی یا دارو 

و اینکه ممکنه زبانشو یاد بگیری بری و نتونی از پیش بر بیای یا اینکه مدرک بگیری ولی نتونی برگردی؟

و اینکه هزینه هاش خیلی سنگینه؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
مرسی عزیز دلم بله پزشکی یا دارو  و اینکه ممکنه زبانشو یاد بگیری بری و نتونی از پیش بر بی ...

ببین همه چی امکان داره کلا یه چیزه ریسکیه بستگی به خودت داره خیلیااا رفتنو تونستن و تموم کردن خیلیاروهم دیدم که کم آوردنو برگشتن ..از همه لحاظ سخته ..زبان جدید فشار دوری از خونواده درسای سخت از لحاظ هزینه.. منم شرایطم مثل خودت بود وضع مالی متوسطی داریم که خونوادم میتونن بفرستنم و آرزوشون اینه که من پزشکی میخوندم و گفتن هرکاری میکنن و ازلحاظ هزینه مشکلی نداره  ولی خب فکر کردم دیدم واقعا ریسکه اگه برم اونجا و نتونم ادامه بدم چی میشه..منکه کلی تحقیق کردمو دیدم با این وضع اقتصادی کشورمون که هرروز پولمون بی ارزش تر میشه واقعا قماره که برم روسیه وهمه ی سرمایه هایی که خونوادم کل عمرشون جمع کردنو سرش ریسک کنم کسی که میره اونجا باید از اول هزینه کل پنج شیش سال تحصیلشو به دلار تبدیل کنه که بدونه کم نمیاره و دلارم بالا بره مشکلی نداشته باشه 

ببین همه چی امکان داره کلا یه چیزه ریسکیه بستگی به خودت داره خیلیااا رفتنو تونستن و تموم کردن خیلیار ...

آره دقیقا منم شرایطم مثل شماست 

دختر داییم داره زبان روسی رو شروع می‌کنه که بره و دوتامون هم علاقه داریم به این رشته ها 

و این منو ناراحت می‌کنه که بعدا که خوند و برگشت من همش حسرت بخورم میدونی چی میگم؟

شرایط کنکور هم که خبر داری چطور شده🥺💔واقعا فشار روانی زیادی رومه