2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 4493 بازدید | 179 پست
دقیقا افرین..مامان دختره خیلی پرروعه.میکه تو بلد نیستی یچه تربیت کنی.چیه انقدر مظلوم

بگو ولی مامانم منو خوب تربیت کرده و مظلوم نیستم. ببین چجور حق تو و بچتو‌میذارم‌کف دستت.. جلو بچتو نگیری جور دیگه برخورد میکنم. برو مستقیم به بچه تذکر بده. نشد یه نفر که قاطع تره بفرست حساب کار دست مادر و پدرش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه به دخترت یاد بده از حق خودش دفاع کنه و سکوت نکنه بعد هم بهش بگو بره دوست پیدا کنه این طوری دیگه تنها نیست که بقیه اذیتش کنن 

بعد هم شما میری مدرسه به معاون پایه میگی اگر گفت پیگیری میشه خیلی سمج میشی که نه باید جلوی چشم من بری پیگیری کنی و ...

والدین اون بچه هارو پیدا کن بعضی بچه ها تو عالم بچگی هم بی خودن واقعا

قک کن همهپچی دخترمو مسخره میکنن..بااینکه همه‌کیز دخترمو خوب گرفتم..همه وسایلش ست هست..خودش چقدر تمیز و‌مرتبه..تا خوراکی ک میبره مدرسه رو‌مسخره مسکنن..مقنعه شو کشیدن دیدن موهاش کوتاهه مسخره میکنن..نقاشیاشو مسخره میکنن.میکن خودش نمیکشه مامانش میکشه براش...

یعنی جلوی خودم با خانواده ها صحبت کنه؟

من خودم معلمم برای این مسائل معمولا پای خانواده به صورت مستقیم نمیاد وسط اول با بچه ها جلوی چشم خودت صحبت کنه تذکر بده و باید از دخترت عذرخواهی کنن اگر دوباره دردسر شد مجدد بهش بگو اون موقع خانواده بیاد

اره واقعا بایددهمینجوری باشم...خیلی دم‌میسوزه هربتر کلی اشک‌میریزه بچم

دلت میسوزه؟؟؟ مگه بچه همسایته که فقط دلت میسوزه؟ برو با حفظ احترام واسه مادرش خط و‌نشون بکش. ینی چی که بجای تذکر به بچش به تو‌میگه چرا بچت مظلوم تربیت کردی . جدی میگم اگه در توانت نیست. عمو یا بابا یا پدربزرگ و هر کسی که میتونه قاطه باشه رو بفرست پیگیری کنه.‌جدی به پدر و‌مادرش بگه که رفتارهای اشتباه بچه هاشون چقدر اشک بچتو در میاره.‌نمیشه شب برن خونه خودشون خوشحال باشن.‌بچت گریه‌ کنه.‌

برو‌مستقیم اون دوتا بچه رو پیدا کن تهدید کن. بذار برن به پدر و‌مادرشون بگن. بذار پدر و‌مادرش حساس بشن بیان مدرسه بگو‌من قبلا تذکر دادم. چطور یه بار بچشون تهدید بشه زود میان‌مدرسه. ولی بچه دیکران یکسره کریه کنه؟ 

شوهرت چیزی نمیگه؟ دایی و عمو داره بچه؟