2777
2789

اگه بچه کوچیک داری یا قراره داشته باشی کرم یا رنگ روشن نگیر 

رگه خونت کوچیکه رنگای خیلی تیره نگیر چون محیط رو بسته تر نشون میده 

طرح و رنگ هم بسته به میل خودته ولی من هر چی طرح به طبیعت نزدیکتر بلشه بیشتر میپسندم گلهای بهاری خیلی دل انگیزه

تراکم هم هر چی بیشتر باشه خب بهتره بسته به مبلغی که توان خرید داری بسنج

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

من فرش روشن دوست دارم. فقط طرفدار ماشینی هستم چون هر وقت بخوای میدی بشورن، دقت کن تراکمش بالا باشه. خیلی نازک و سبک نباشه چون موقع جارو کشیدن اذیت میشی

الان شش ساله فرش پاتریس دارم خیلی راضی ام یک بار هم دادم قالیشویی آخ نگفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برند خاصی نمیشناسید خوب باشه؟

ما تو منطقه کاشانیم اینجا خودش مهد فرشه برند خاصی رو نمیشناسم فرشامم فقط بر اساس اینایی که گفتم انتخاب کردم برند مد نظرم نبود بپرسم

اگه میتونی برو شهر فرش اونجا میگن تنوع خیلی زیاده سرای ایرانیم خوبه عردس آبجیم رفته بود 

ما تو منطقه کاشانیم اینجا خودش مهد فرشه برند خاصی رو نمیشناسم فرشامم فقط بر اساس اینایی که گفتم انتخ ...

اره حتما سر میزنم.

کاشون ارزون تره؟ ارزش داره از اصفهان پاشبم بیایم؟

بسم الله الرحمن الرحیم
اره حتما سر میزنم. کاشون ارزون تره؟ ارزش داره از اصفهان پاشبم بیایم؟

راستشو بخوای نمی دونم ولی اینجا بیشتر خود کارخونه ها نمایشگاه دارن فکر کنم قیمتش بهتر باشه ولی بازم باید بپرسی 

اینا یه سری از برندای فرشای کاشانه میتونی زنگ بزنی اطلاعات کاشان ۵۵۳۳۳۳۳۳ شماره بگیر قیمت بپرس پیجاشون سر بزن مقایسه کن

کاشان به عنوان قطب صنعت ، کارخانجات فرش ماشینی بزرگی چون  کارخانه های فرش قیطران ، فرش بزرگمهر : https://bozorgmehrcarpet.com/ ، فرش جردن ، فرش کاخ ، فرش خاطره ، فرش چلسی ، فرش سورنا ، فرش یلدای کویر کاشان ، فرش نیاوران ، فرش عقیق و …. را در خود دارد . که هرکدام مشغول به تولید فرش های ماشینی با بهترین کیفیت هستند .

شهر فرش و سرای ایرانی و آقای فرش تو مصلا و خیابان سروش پر فرشه ..اکثرا از شرکتای مختلف دارن فرش کاشان هم همشون دارن 

فرش شیخ صفی هم چند تا شعبه داره ..کیفیتشم خوبه ..

کلی ام همین یه ماهه قیمت فرش رفته بالا فرش ۱۲۰۰ شونه ۹متری شده ۹ونیم میلیون 

۱۵۰۰ شونه ۹ متری شده ۱۰ونیم ..۱۱ میلیون 

و اینکه وقتی یکیو خیلی پسندیدید قبل خرید حتما مجبورشون کنید فرش رو بیارن پایین و رو زمین ببینید ..فرشای جدید رو دیوار قشنگن وقتی میان پایین اصلا رنگ و رو ندارن .

من تازگی خریدم ..با اینکه ۳ تا فرش و اوردم خونه و برگردودندم فروشگاه و سفارش دادم بازم از فرشم خوشم نمیات😂😂 البته من زیاد حساس شدم 

سلام عزیزم برای خرید بهترین فرش ماشینی ایرانی من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-irani-brand-machine-carpet/