2777
2789
عنوان

مامان ۶ تا وروجک

| مشاهده متن کامل بحث + 2993 بازدید | 98 پست

من دوتا دارم الهی که بحق فاطمه زهرا عاقبت بخیر و سفید بخت بشن ولی دیگه بچه نمیخوام چون ماشاالله شیطونن

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی تون خوندم. همیشه ایمان داشتم و دارم به اینکه روزی بچه ها رو خدا میده.خدا هم به شما روزی بچه هاتون و داده جلو جلو ، و صد البته که بیشتر هم میشه...انشاالله خوش قدم باشن و به سلامتی به دنیا بیان

چقدر روحیه ها فرق داره کاش همه بچه ها زیر دست مادرایی مثل تو بار بیان پر از حس خوب و عشق موفق باشی❤️

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

گمونم گربه ای خرگوشی چیزی داری

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

منم سه تا وروجک دارم حالم باهاشون خوبه اما خب وقت کم میارم . اما صبرررم بالاست . 

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من