2777
2789
عنوان

مامان ۶ تا وروجک

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 98 پست
منم سه تا وروجک دارم حالم باهاشون خوبه اما خب وقت کم میارم . اما صبرررم بالاست . 

خوش به حالت خدا یکم از صبرت بده به من

مجردم ولی از بچه ها فراریییی🏃🏻‍♀️

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما با موتور هم بیرون میرید خیلی هم خوشحال و خوشبختید. یه خوانواده خوشبخت تو فیلمای ایرانی

نه ، اتفاقا ارثیه بهشون رسیده و کلی سود کردن😁😁😁

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

شوخی نیست ۶ تا عشق دارم

شما همونی که دو قلو داشتی ۴ قلو هم حامله بودی ؟ دوتا دختر داشتی؟ 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤

[QUOTE=263659625]خوش به حالت خدا یکم از صبرت بده

خیالت راحت برای بچه خودت حوصله داری . خواهرشوهر منم از بچه متنفر بود اما خدا بهش سه تا داد دست تنها شهر غریب مثل دست گلن ماشالا. گمونم خدا میدونست مامان خوبیه یهو سوپرایزش کرد

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من
عشق من خدا تو رو برای اونها و اونها رو برای تو نگهداره

ممنونم الهی که حافظ شما و بچه هاتونم باشه البته من با برنامه ریزی الان تمام روال کارام خوب پیش میره تقریبا میشه گفت وقتم پره اما همه چی روی برنامه است عاشقشونم انقدر ک خوبن مال من 6 ساله و سه ساله و 6 ماهه است

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من