2777
2789
عنوان

مامان ۶ تا وروجک

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 98 پست
وای عزیزم خوش به حالت  خدا حافظ خودت و بچه هات باشه  ماشاالله برنامه ریزی خوبی داری برای ...

خدا برات نگهشون داره ما که بچه زیاد داریم نه عقب مونده ایم نه املیم ‌ و نه هزار حرف دیگه شاید فقط بیش از حد معمول عاشق بچه ایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتي باشه سالم و شاد./ واكنش مادرت و خواهرت چيه از بارداري هات؟

بهترین سوال این تاپیک بود عزیر دلم

ابتدا داد زدن بعد جیغ زدن بعد دنبالم دویدن بعد فحش دادن بعد قهر کردن امروز به کمک خدا پذیرفتن یه عروسک خنده دار کوچولو به عنوان پرچم صلح خریدن

به سلامتي باشه سالم و شاد./ واكنش مادرت و خواهرت چيه از بارداري هات؟

راستی یه چیز دیگه فن بیانم برای مامان اینا اصلا خوب نبود این تو واکنششون بی تاثیر نیود

بهترین سوال این تاپیک بود عزیر دلم ابتدا داد زدن بعد جیغ زدن بعد دنبالم دویدن بعد فحش دادن بعد قهر ...

عزيزم

دقيقا داشتم فكر ميكردم فقط اطرافيان من هستند

گارد دارن به بچه..يا شماهم اين چنين تجربه اي داري.☺️

💕

😅چي گفتي

هیچی گفتم مامان می بینی اینا چقدر دهنمون رو صاف کردن تا به این جا رسیدن گفت آره خدا رو شکر دارن کم کم دارن از آب و نم در می یان گفتم نه دیگه اون دوران آموزشی بود امتحان اصلی الآن که سه تاشون با هم می یان

( البته اگه بیان ) دعا کن بیان

چرا منم اضافه وزن داشتم مگه سونو چیه

ب زووور میتونن  بچه رو ببینن خب😂😂🙈یه موقع عصبانی میشن چیزی میگن بهم بعد تا مدتها ازیادم نمیره مث بارداری اولم 😂😂اونم جلو همسرم 😃

خدایا شکررررت 😙

سلام استاتر جان 

وضعیتتون چطوره 

خوشحال شدم براتون

کاش از اینا نسیب ما هم بشه

خدا چقد دوستون داشته

لطفا برامون تایپک بروز از وضعیتتون بزنید 

میشه واسه واقعی شدن تیکرم یه صلوات بفرستین