2777
2789
عنوان

پاهام مثل یخ شده لطفا بیاین

109 بازدید | 7 پست

سلام من برای چندمین باره راجب خواهر عوضیم تایپک میزنم ...اینا هروقت میان خونه ما قطعا ی دعوایی درست میکنن ...مامانمم هیچی بهشون نمیگه ...مامانم بی درکه و چیزی نمیدونه شایدم جرعت نداره نمی‌دونم ...

شده آدم های باشن تو زندگیتون که وقتی میان خونتون شما سکوت کنید و کلا ساکت باشید پاهاتون سرد بشه و بدنتون کلا بشه استرس ؟؟

شده کنار یه نفر زندگی کنید و اون یه نفر همیشه اونایی که شمارو اذیت میکنن رو هیچوقت چیزی بهشون نگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم چی شده توضیح بده

خب خیلی اذیتم میکنن ..یکیشون برام ثابت شدس به من حسادت داره و شش سال از خودم بزرگ تره متاهل هست و من مجردم ..همش بهم خیره میشه به بدنم از دست اون چشمای لعنتی حسودش خسته شدم ...

با نگاه با حرف با همه‌چی اذیتم می‌کنه ...

با یکی دیگه از خواهرام تیم شدن برام ..آنقدر باهام دعوا کردن میبینمشون استرس همه وجودم و میگیره 

ببین ، من خودم دورم از این افراد پر هست.

ولی پشیمون هستم که چرا اهمیت دادم...

قبل اومدنشون حتما فلق و ناس و توحید و کافرون و نصر رو حداقل ۳ بار بخون به خودتون فوت کن.

به خدا پناه ببر و البته ۳ آیه الکرسی و ۷ قدر 

اصلا هم برات مهم نباشه.

قشنگ بگو و بخند 

رفتن هم سریع ۴ تا قل رو بخون

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ببین ، من خودم دورم از این افراد پر هست.ولی پشیمون هستم که چرا اهمیت دادم...قبل اومدنشون حتما فلق و ...

آخه هی بهم حمله میکنن توهین میکنن آشکارا و پنهانن حسادت میکنن ..باهام درست رفتار نمیکنن ..مامانمم که نمی‌دونم چیه می‌ترسه ازشون یا دور از جونش خله یا بدجنس تا میام چیزی بگم بهم حمله میکنه

آخه هی بهم حمله میکنن توهین میکنن آشکارا و پنهانن حسادت میکنن ..باهام درست رفتار نمیکنن ..مامانمم که ...

چی بگم

مامانم خودش فرزند مظلوم خانواده هست ، از همه بیشتر مادرش رو دوست داره...ولی دریغ از عشق متقابل

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام