2777
2789
عنوان

ورزش چ حس خوبی به ادم میده🙃

327 بازدید | 16 پست

امروز برا اولین بار شروع کردم ورزش کردن. دوتا بچه کوچیک ندارم نمیتونم برم باشگاه با برنامه گوشی ورزش کردم 400کالری سوزوندم. 

شما هم بلند شید 20دقیقه ورزش کنید 😌

من همین الان با پیاده روی 350کالری سوزوندم😁💪

با افتخار یک ارمی هستم💜 اگه از چیزی خوشت نمیاد مجبور نیستی نظر بدی🔪 اگه طرز برخوردت با ادما بر اساس قیافه ، پول ، ملیت و نژاده روی من ریپلای نکن مرسی🗿 توی تایپای درسیتون تگم کنید💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما پونزده ساله مداوم ورزش میکنیم 😐😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

من الان یه هفتس تمرین نمیکنم 

احساس سنگینی دارم اصن

حضرت مهدی(عج) : به محبین من بگو آن لحظه که احساس تنهایی می کنید، تنها چیزی که شما را آرام می کند، من هستم.. دانشجوی آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه ❤
چ ورزشی 😂😂

مربیگری درجه C و B👇

بدنسازی

ایروبیک

پیلاتس

تی ار ایکس 

دان دو کاراته سبک وادوریو 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عااااالیه موفق باشی گلم ❤️❤️❤️

فدات عزیز دلم🌷