2777
2789

سلام خانوما 

يه چيز كيك خوشمزه ميخوام دستورشو بدين

اينستاگرامم بالا نمياد 

ممنونم از لطفففففتوووونننننن

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

بیسکوییت ساقه طلایی رو بریز غذا ساز پودر کن با کره ذوب شده حسابی مخلوط کن بریز تو قالب کمربندی با ته لیوان فشار بده تا صاف و یکدست بشه 20دقیقه بزار تو یخچال

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفتن منم بلااایک

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

پنیر خامه ای ویلی رو با یه پاکت خامه صبحانه مخلوط کن وانیل بزن یک بسته پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا تو آبجوش حل کن بزار کاملا خنک بشه به مخلوط پنیر و خامه اضافه کن حسابی هم بزن تا یکدست و روان بشه بعد بریز روی بیسکوییت دو ساعت داخل یخچال بزار تا ببنده

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
بیسکوییت ساقه طلایی رو بریز غذا ساز پودر کن با کره ذوب شده حسابی مخلوط کن بریز تو قالب کمربندی با ته ...

چيز كيك و بلدم خودم😂😂😂يه چيز كيك جديد ميخوام

مرحله آخر یک بسته ژله هر رنگ و طعمی که دوست داری با یه لیوان آبجوش حل کن به روش بن ماری روی بخار آب بزار تا صاف و شیشه ای بشه بزار کاملا سرد بشه 

اگه خواستی با میوه تزیین کنی برشهای نازک بزن رو مواد پنیر بچین بعد کم کم ژله رو روش بریز بزار داخل یخچال تا ژله خودش رو بگیره 

تمام

پنیر خامه ای ویلی رو با یه پاکت خامه صبحانه مخلوط کن وانیل بزن یک بسته پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا ...

عشقم بلدم چيز كيك يه چي خوشمزه ميخوام مثل چيز كيك موكا يا قهوه يا كارامل يه چي جديد

🥺🥺🥺🥺جديد نداري تو دست و بالت🙏🏻🙏🏻🙏🏻؟؟؟؟

#چیزکیک_ترکی

18 ورق خمیر هزارلا
▢400 گرم پنیر خامه ای
▢50 گرم کره (ذوب شده)
▢60 گرم عسل
▢300 گرم توت فرنگی
▢30 گرم خلال پسته
▢150 گرم خامه ترش
▢2 عدد تخم مرغ
▢80 گرم نشاسته ذرت
▢40 گرم شکر
▢2 قاشق غذا خوری گلاب
▢1 قاشق چای خوری وانیل
🍘🍘🍘
🥞🥯🥯دستور تهیه🥯🥯🥞
خمیرهای هزارلا رو روی یک تخته آشپزی پهن کنید و به کمک قلم‌موی آشپزی با کره ذوب شده چرب کنید
یک قالب کمربندی در سایز متوسط انتخاب کنید و خمیر‌های یوفکا رو به طوری ته قالب بچینید تا کاملا کف و دیوارهای قالب رو بپوشونه.
داخل یک کاسه پنیر خامه‌ای رو با همزن برقی بزنید. خامه ترش، تخم مرغ و نشاسته ذرت با شکر رو هم اضافه کنید و مواد رو با همزن آنقدر بزنید تا نرم و یکدست بشه.
مایه چیزکیک رو داخل قالب روی خمیرهای یوفکا بریزید و قالب رو به مدت یک ساعت درون فر با دمای 160 درجه قرار بدید.
یک تابه رو روی حرارت قرار بدید و نشاسته ذرت، شکر، گلاب و وانیل رو داخل تابه بریزید و هم بزنید تا مواد به جوش بیاد. توت فرنگی‌ها رو هم اضافه کنید تا روی حرارت کمی مزه‌دار بشه.
قالب رو از فر بیرون بیارید و محتوای داخل تابه رو روی چیز کیک بریزید.

🍕 @ashpazzkhooneh 🍕

#چیزکیک_ترکی 18 ورق خمیر هزارلا ▢400 گرم پنیر خامه ای ▢50 گرم کره (ذوب شده) ▢60 گرم عسل ▢300 گرم ت ...

اینم عکسش