2777
2789

بمیرم برای خواهرم چند روزه این اتفاق براش افتاده نتونستم ببینمش چون شوهرش از سرکار میاد دلم نمی‌خواهد چشمم بهش بیفته اونم نمیاد خونم حالش خرابه 

شوهرمنم دوسه سال پیش بهم خیانت کرد خیلی برام سخت بود یعنی اون روزادوباره داره تکرار میشه 

من توداربودم توخودم ریختم ولی خواهرم اینجوری نیس میخواسته خودکشی کنه طفلک یه بچه نوزاد هم داره چون ازدواج فامیلی داشتن برای بچش آزمایش ژنتیک داده ماه دیگه جوابش میاد خداکنه سالم باشه بمیرم براش که داره اینقد زجر میکشه منم دلم خونه برای خواهر زادم و خواهرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا اینا چه مرگشونه نمیشینن سر زندگی شون

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نه گلم چندماه زایمان کرده

الهی.متاسفم برای خواهرت😔بعد زایمان ادم خودش به قدر کافی داغون هست .با هم مشکلی دارن؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
همشون هم با یه مشت گدا گشنه ی داغون خیانت میکنن. زنشون دسته ی گل. میرن دنبال اینجور زن و دخترا

هعی چی بگم ... 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم