2777
2789

با احترام به کسایی که زندگی میکنن اونجا ولی وضعیت خونه ها افتضاح بود...محلیت افتضاح تر....من مهرماه دنبال خونه تو شهرقدس میگشتم،صد تومن یه تومن،خونه های قدیمیه قدیمی حیاط دار بود،یه اتاق کلا🤦🏻‍♀️ آخر منصرف شدم از شهرقدس،راستش خوشمم اصلا نیومد از شهر قدس😕اومدم اندیشه و پیدا کردم،خیلی بهتر از اونجا

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
با احترام به کسایی که زندگی میکنن اونجا ولی وضعیت خونه ها افتضاح بود...محلیت افتضاح تر....من مهرماه ...

ت دیوار بزن الهیه میبینی چه خونه هایی هست تو محل درست حسابی شهرقدس و ندیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محله خوب الهیه صنعت ۵ جمهوری سرقنات میشه بر خرید میخوای؟ متری ۳۲

شهرک فرزان چطوره؟

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
اونجا بد نیس ولی ب شن نزدیکه گرد و خاکه

عاها

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
هر کدوم یه محله هست ؟ الهیه یکی صنعت یکی یا همش اسم یه جا میشه . اره برای خرید میخوایم ببینیم پولمون ...

هر کدوم جدا .اگه بتونی الهیه بخری خیلی خوبه پارسال متری ۲۰ بود الان شده ۳۲ خیلی پیشرفت میکنه محلش هم عالیه الان ساکن کجایی 

ت دیوار بزن الهیه میبینی چه خونه هایی هست تو محل درست حسابی شهرقدس و ندیدی

نمیدونم من بلد نبودم اصلا...چنتا شهرک ابریشم یا خیابون ابریشم بردنم،که خب خونه هاش اصلا خوب نبودن😕بازم زیاد از محلش راضی نبودم...

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
هر کدوم جدا .اگه بتونی الهیه بخری خیلی خوبه پارسال متری ۲۰ بود الان شده ۳۲ خیلی پیشرفت میکنه محلش هم ...

ایا خدا یک ساله اینقدر . یعنی اون وام بانکی اینقدر بی ارزش شده چی بگم الان تهرانیم

اه اندیشه بهتره پس چطور توی دیوار اینقدر فروشها میلیاردیه؟

چی بگم...به دیوار اصلا اکتفا نکن...خودت برو محل ها رو ببین تا راحت تر انتخاب کنی،قصد توهین ندارم بخدا ولی تو شهر قدس که دنبال خونه میگشتم،همه یه جوری به آدم نگاه میکردن با اینکه تیپ و ظاهر خیلی معمولی داشتم،حس خوبی اصلا نگرفتم😕

اندیشه خیلی بهتر بود برخورد آدما...از محلش هم بیشتر خوشم اومد