2777
2789
عنوان

خانومایی ک بتازگی امتحان رانندگی رو(شهری رو) گذروندن بیان☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 6765 بازدید | 63 پست
واقعا؟؟؟!حتما امتحان میکنم،،بدبختی من تا اونجا رو حتی با ماشین خودم میرم اون چند ثانیه امتحان انگار ...

خخخ عزیز دلم. 

انشالله ک ایندفه میری و با خبر قبولی تاپیک میزنی. 

منتظر خبر خوشت هستم.. 

اصلا نباید استرس داشته باشی. فکن افسر نیس. 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی ویرانن اصلا دندشون جانمیره استرسم ک تا دلت بخواد دارم☹️

خودشون میدونن ماشین‌ها چیه ولی اگه ببینن استرس داری بدتر رد میکنن 

نشستی تو ماشین و آینه و صندلی و کمربند ترمز دستی یادت نره

بعدم به من گفت برو دنده 2 و پارک دوبل و دنده عقب که قبول شدم

قبل امتحان هم با هیچکس حرف نزن چون هرکی یه چیز میگه تمرکز از بین میبرن 

اینبار برم دور از جمع وامیسم😂تف تواین امتحانا بقران اونقدر استرس دارم ک حد نداره

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
اینبار برم دور از جمع وامیسم😂تف تواین امتحانا بقران اونقدر استرس دارم ک حد نداره

منم خیلی استرس داشتم ولی وقتی قبول شدم نمیتونستم خنده ام جمع کنم

دفعه اول رفتم پیش بچه ها از بس گفتن اینجوری اونجوری منم هول شدم ولی دفعه بعد رفتم نشستم یه گوشه برای خودم دعا خوندم و ریلکس رفتم امتحان دادم 

موفق میشی✌️✌️

خودشون میدونن ماشین‌ها چیه ولی اگه ببینن استرس داری بدتر رد میکنن  نشستی تو ماشین و آینه و صند ...

ایبابا چ گیری داده بهت،ن اینا فقط دور دوفرمانو پارک جدولو دنده عقب میگیرن..بار اول چون یچی گفتم و دخالت تو کارش محسوب کرد ردم کرد،ولی بار دوم دنده عقب نمیکلاچ گفت برو اول ماشین خاموش کرد چون کلاچش داغون بود بعد راهنمارم یادم رفت بزنم😂ایشالا بار سوم قبول شم😓

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

من بار دوم قبول شدم ولی قبلش کلی تمرین کرده بودم  

قبل آزمون یا شب قبلش عرق بهار نارنج بخور آرومت میکنه

مربی من میگفت بزار آخرین نفر برو آزمون بده که افسر خسته شده باشه خیلی گیر نده منم تقریبا جزو آخرین نفرا بودم که رفتم وقتی هم که بقیه دارند آزمون میدند اصلا نرو باشون حرف بزن چون هم اطلاعات غلط میدن هم بیشتر استرس میگیری

ایشالله هفته دیگه قبولی  

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   
منم خیلی استرس داشتم ولی وقتی قبول شدم نمیتونستم خنده ام جمع کنم دفعه اول رفتم پیش بچه ها از بس گفت ...

خدا از دهنت بشنوه،اره موقع قبولی انگار پرفسوراقبول میشه آدم خیلی خوشحالی😂من روزی ک آیین‌نامه قبول شدم از خوشحالی اونقدر جیغ زدم ک نگو😂😂☹️

من بار دوم قبول شدم ولی قبلش کلی تمرین کرده بودم   قبل آزمون یا شب قبلش عرق بهار نارنج بخور آر ...

مرسی گل،ولی آخه الان نمی‌زارن دلبخواهی بری امتحان بدی از رو نوبت صدا میزنه سرهنگه و باید بری 

ایبابا چ گیری داده بهت،ن اینا فقط دور دوفرمانو پارک جدولو دنده عقب میگیرن..بار اول چون یچی گفتم و دخ ...

نه اتفاقا خوب بود افسرش😍 پارک جدول چیه🤔

اگه یه وقت دنده جا نرفت بگو با اجازه کلا بگو با اجازه خوششون میاد🤣🤣

منم میخام برم ترسیدم🤭

😂😂ترس نداره رفتو امدش کلافه کنندس