2777
2789
عنوان

خانومایی ک بتازگی امتحان رانندگی رو(شهری رو) گذروندن بیان☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 6788 بازدید | 63 پست
نه اتفاقا خوب بود افسرش😍 پارک جدول چیه🤔 اگه یه وقت دنده جا نرفت بگو با اجازه کلا بگو با اجازه خوش ...

😂😂همون پارک ۴۵سانت کنار جدول،تاحالا نگفتم با اجازه😂😂اینبار میگم 😂شما واسه کدوم شهری

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با بچه فکر کنم کلافه تر شم ولی خدایی آبروی آدم میره ..۲۰ بار قبول نشی

اره ۲۰بار دیگه ضایعس☹️

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
برای ما داوطلبی بود که:/

نوالا سرهنگای ما حتی گروه بندی میکنن بیشرفا☹️

باز جای شکرش باقیست کل هزینه گواهینامه رو هر دفعه نمیگیرن.

الان شده ۱۷۶تومن برای هربار امتحان

۲ملیون گرفت یعنی هربار همین پولو میگیرن?اگر خدای نکر ه کسی قبول نشه?

ن این هزینه کلشه..بعد هربار ک شهریور رد بشی ۱۷۶تومن میگیرن

بعد هربار رد شدن چقدر باید زمان بگذره تا دوباره بشه امتحان داد?

یهفته