2777
2789
عنوان

خانومایی ک بتازگی امتحان رانندگی رو(شهری رو) گذروندن بیان☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 6769 بازدید | 63 پست
آره نمیدونم چرا با افسر اینجوری میشه 🤕

انگار عزرائیله🥲

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیین‌نامه یه دور کتاب رو خوندم و ۲۰تا نمونه سوال حل کردم بار اول قبول شدم برای امتحان شهری اصلا ام ...

خوشبحالت☹️

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
دفعه چهلم داشتیم قبول نشد و رفت  دفعه ۲۷ دفعه ۱۶ خودت و اذیت نکن

یا حسین دفه چهلم😳😳

خوشبحالت☹️

اصلا استرس نداشته باش؛همین که استرس نداشته باشی خودش نصف مسیر رو طی کردی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه استرس میگیری وتپش قلب یه دونه قرص پرانول بخور قبل رفتن ب امتحان آروم میشی 

واقعا؟؟؟!حتما امتحان میکنم،،بدبختی من تا اونجا رو حتی با ماشین خودم میرم اون چند ثانیه امتحان انگار دستور پامو بستن

سلام منم بار دوم قبول شدم فقط نباید استرس داشته باشید و اینکه ماشینهای آزمون داغونن وقتی سوار میشید ...

خیلییییی ویرانن اصلا دندشون جانمیره استرسم ک تا دلت بخواد دارم☹️

مامان من هشت سال پیش گواهینامه گرفت

۵ بار امتحان شهری رو رد شد ولی الان بیا و ببین عجب راننده ایه 

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
میخوام برم تازه ثبتنام کنم برا گواهینانه چقدر میگیرن?

من دوماه پیش رفتم دو صد بود،الان فکر کنم شده دو پونصد،،البته خرجای دیگم داره این فقط واسه اموزشگاس