2777
2789
هم باید مرطوب کننده بزنی هم ابرسان مرطوب کنندت باید برپایه آب باشه هر صبح و شب استفاده کن صورتتم بای ...

ممنونم عزیزم . سرم ک میزنم خیلی خوب میشه مداوم مرطوب نگه میدارم ولی اگه ده دقیقه پوستم مرطوب نباشه یا سرم نزنم باز یجوری دوست میشه و خشک و چرب و جوش قاطی انگار قراره تبدیل به گرگینه شم . قبلن انقد پوستم خوب بود بعد زایمان اینحوری شدم 🥲

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم . سرم ک میزنم خیلی خوب میشه مداوم مرطوب نگه میدارم ولی اگه ده دقیقه پوستم مرطوب نباشه ی ...

مرطوب کننده تنها کافی نیس ابرسان هم بزن و حتما 8 لیوان آب و بخور 

آره زایمان کلا همه چی و بهم میریزه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

چشم عزیزم 😘 دعات ک میکنم ولی اگه این برند خوب باشه بیشتر دعات میکنم

بوس بهت🩷🥹

مطمئنم راضی میشی اگ استفاده کنی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

مرطوب کننده تنها کافی نیس ابرسان هم بزن و حتما 8 لیوان آب و بخور آره زایمان کلا همه چی و بهم میریزه

مرطوب کننده ابرسان میزنم عزیزم . آره واقعن ادمو زیرو رو میکنه

مای میزنم

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  
حالم از هر چی ضد افتابه بهم میخوره 😑😑😑 هر بار کلی پول میدم چن بار که میزنم میفهمم به درد نمیخوره

از کجا میفهمی به درد نخورن

ایرادشون چیه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
از کجا میفهمی به درد نخورنایرادشون چیه

یا جوش میزنم عزیزم یا لک . با براق یا خشک یا پوست میشه صورتم . کلن نشده یبار با شد آفتاب بدون استرس و عصاب خوردی بگذرونم