2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتم دوکیلو شیرینی اورد نمیدونم چکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن پیش ما کسی نیست هوا سرده با بچه کوچک نمیشه برم بیرون. ب شوهرم گفتم ببر سرکار میگه کی شیرینی میخوره

شرایط سخت شد ک

تا جایی که میتونیم بهم حس خوب و انرژی مثبت بدیم و از کنار هم بودن لذت ببریم
من خودم ارزومه بخورم ولی نباید بخورم بخاطر حساسیت. ازونورم میدونست من نمیتونم بخورم چرا اورد   ...

اره اگه میدونست نباید می‌آورد فوقش اگه نمیتونی بری بیرون همون فریز کن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

وای کاش همشو میدادی من با چایی برات می‌خوردم.

عززم دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن. همین شیرینی دست کمش ۱۵۰ تومنی برای طرف آب خورده، نمیشه به بقیه بگیم برامون فلان چیزو بیارین ، زشته. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

من عاشق شیرینم ولی بخاطرشرایط مالی اصلا یک درصد امکانش نیست بخرم.. کدوم شهری من بیام ببرم😀 دهنم اب افتاد

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
من عاشق شیرینم ولی بخاطرشرایط مالی اصلا یک درصد امکانش نیست بخرم.. کدوم شهری من بیام ببرم😀 دهنم اب ...

عزیزم ببخشید شرمنده شدم. بله واقعا گرونه منم قبلن دونه ای مثلن ده تا میخریدم ولی الان فهمیدم حساسیت شدید دارم بهش نباید بخورم

بله چون میدونم پول زیاد جاش داده و من نمیشه بخورم حرص میخورم. 

اگر خیلی مونده ازش بریز تو نایلون بده به فقیر

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

عزیزم ببخشید شرمنده شدم. بله واقعا گرونه منم قبلن دونه ای مثلن ده تا میخریدم ولی الان فهمیدم حساسیت ...

دشمنت شرمنده گلم.. 😍❤😘

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖