2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتم دوکیلو شیرینی اورد نمیدونم چکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 56 پست
من عاشق شیرینم ولی بخاطرشرایط مالی اصلا یک درصد امکانش نیست بخرم.. کدوم شهری من بیام ببرم😀 دهنم اب ...

ما اولا شیرینی زیاد میخریدم، بعد دیکه خیلی قیمتش بالا رفت . مثلا پولش برابری با خرید یه دونه مرغ میکنه. دیگه یجوری شده بین دو تا چیز باید یکی رو انتخاب کنی که مهم تره.😂😂

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایکاش پیشت بودم🥲باهاشون بداخلاقی نکنیا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
بسته بندی کن بذار فریزر، وقتی مهمون اومد یکم زودتر دربیار، تازه تازه میشه، بیار واسه مهمون من اگه ش ...

همین کارو کن 

قشنگ بسته بندی کن ،تازه و خوب میمونه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

ن پیش ما کسی نیست هوا سرده با بچه کوچک نمیشه برم بیرون. ب شوهرم گفتم ببر سرکار میگه کی شیرینی میخوره

عزیزم چرا نمیخورن خودتون نمیخورین فکر میکنین بقیه هم نمیخورن

ببر بزار سوپری سرکوچه بگو تیکه فاتحه س تا ده دقیقه هیچ اثری ازش نمیمونه

یا با شوهرت ببرین این کارگرایی که ساختمون درست میکنن بدین به اونا