2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتم دوکیلو شیرینی اورد نمیدونم چکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 56 پست

عزیزم بده به اونایی که میان واسه زباله جمع کردن 

یا یه کاغذ بچسبون روش بنویس شیرینی سالم است ،جعبه رو بزار تو نایلون و بزار کنار سطل آشغال بیرون یا از دسته اش آویزون کن

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌
فکر میکنن اشغالع اخه کی برمیداره

اگه یه جای درست بزاری اینقدر ادم های فقیر و تهی دست هستن که میان برمیدارن. البته اگه حوصله داشته باشی خودت بگردی راحت بهشون برمیخوری بهشون میدی

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه اینوراونور دادی هنوز تموم نشده؟😐دوکیلو مگ چن تاس _

فقط اونایی ک میگن بفروش😶🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

عزیزم شب یه فلاسک چای با لیوان یکبار مصرف آماده کن با شوهرت برو توی خیابون بچه های کار یا رفتگرا هستن بدین به اونا هوا هم سرده خسته هم هستن حسابی بهشون میچسبه اینجوری میدونی چند نفر میگن خدا خیرش بده چقد چسبید

اگهی بزنم تو دیوار ده تا دونه شیرینی میفروشم    

🤣🤣🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀