2777
2789
اره دختر منم چندماه نخورد تو اسباب بازیاش دیده بود یواشکی کرد تو دهنش موقعی دیدم اینقدر عصبی شدم&nbs ...

نه بابا سخت نگیر دیگه نمیخوره 

دختر من بیشتر وقتا به زور میخواد بزاره تو دهن من میگه بخور 

بهش مبگم این برای نی نی من بزرگ شدم باز میگه بخور  خودشم نمیخوره ها 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا سخت نگیر دیگه نمیخوره  دختر من بیشتر وقتا به زور میخواد بزاره تو دهن من میگه بخور  ...

اره دخترمنم تو دهن ما میکرد . الکی میگرفتمش . الان ۵سالش شده دیگه. دلم یکی دیگه میخواد اما بااین وضعیت اقتصادی ماام بی پول نمیشه واقعا

اخه میگن دندونو بدشکل میکنه هی میگم زود بگیرم ولی بااون میخوابه خیلی سختمه

دختر من رو پا عادت کرده بخوابه وقتی از شیر گرفتمش رو پا عادت کرد 

خواهرزادم اونم پستونک رو خیلی میخورد بزرگ هم بود یه بار بهش گفتن بزرگ شدی دیگه زشته نخور  اونم حرف گوش کرد 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اره دخترمنم تو دهن ما میکرد . الکی میگرفتمش . الان ۵سالش شده دیگه. دلم یکی دیگه میخواد اما بااین وضع ...

منم دوست داشتم دوتا باشن ولی دقیقا وًضع نامعلوم آیندشون بی اعصابی خودم از بارداری سختم یک سال اول خود بچه خیلی سخته اصلا نمیخوام که نمیخوام 

ولی انقدر دوست دارم یه بچه دوسه ساله حتی بزرگتر به فرزندی قبول کنم ولی شوهرم موافق نیست کاش میشد

اره دخترمنم تو دهن ما میکرد . الکی میگرفتمش . الان ۵سالش شده دیگه. دلم یکی دیگه میخواد اما بااین وضع ...

منم خییییلی سرپسر اولم سختی کشیدم ولی دیدم واقعا گناه داره تنها عید پسردومم بدنیااومد

نیستیم نذار😒😒😒
استرس بدشکل شدن فک و دندونشو دارم اخه

نه ربطی نداره ، من هر دوتا بچه هام شیرخشکی و پستونکی بودن ولی دندوناشون کاملا مرتبه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
وای خدا کنه پسرمنم اینطوری حرف گوش کن باسع

اتفاقا پسره واقعا هم تو همه چی عاقل و منطقیه منم بهش میگم خوشبحالت ولی دختر من خیلی آتیشپارست اصلا هم حرف گوش نمیده 

اتفاقا پسره واقعا هم تو همه چی عاقل و منطقیه منم بهش میگم خوشبحالت ولی دختر من خیلی آتیشپارست اصلا ه ...

پسر بزرگ من که اصصصصصلا به حرف گوش نمیده خداکنه این بهش نره😑

نیستیم نذار😒😒😒
پسر بزرگ من که اصصصصصلا به حرف گوش نمیده خداکنه این بهش نره😑

ایشاله این حرف گوش کن باشه و اولی هم ازش یادبگیره😅

ان شاالله😅ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم

قزبونت عزیزم