2777
2789
الهی بزرگ میشن انگار سختتره پسر من نه ماهشه نمیدونم کی بگیرم

البته فقط بهانه میگرفت سه شب اول سخت بود . تازه من خیال نداشتم بگیرم یبارمامانم همینجور سر پستونک تفاله چایی گذاشت اصلا قرار نبود بگیرم دخترم اومد دید گفتیم خراب شده وای گفت برو بشورش رفتم الکی کنار اب گفتم ببین نرفت هیچی هی میرفت میومد میگفت خوب نشده نشونش میدادم بدبختی داشتیم تفاله هی خشک میشد باد میبردش . تندتند میزاشتیم روش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک  سال و نیم و خیلی راحت گرفتم سرشو اول سوراخ ریز میکنی کم کم گشاد میذاره دهنشه بهم میچسبه بدش میاد ول میکنه شیشه هم همینطوری گرفتم خیلی راحت البته مال من زرنگ بود گفت یکی دیگه بخر منم زرنگ بودم خریدم درجا موقع باز کردن بسته بندی قیچی کردم نوکشو اون دید همشون خرابن ترک کرد😅😅😅😅😅

دادم الان نه ماهشه

دیگه دادی پس هیچی‌ بزار همراه شیر بگیر. من پوشک دخترم ۱۸ ماهگی کامل راحت تو دو روز گرفتم . شیر همینجور ۲۲ماهگی راحت گرفتم. پستونک دلم نمیومد همون دوسال خوبه بیشتر نشه

خودش چهارماهه بود ترک کرد دیگه نخورد

اما امشب یهو هوس پستونک کرد و موقع خواب با پستونک خوابید دوسالشه خوشگل خانومم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
وای چه بامزه بودید😂

این روش دوستمونم جواب میده چون دخترم یبار سر پستونکش پاره کرد با دندوناش بدش میومد همون موقع دوسالش بود اومدم بگیرم نمیخوردش شب بهانه گرفت از اونجایی شوهرم حوصله بچه نداره شب براش پستونک خرید . خونه مادرم تونستم بگیرم . شیشه رو ازش اینجوری گرفتم سرش خراب شد بدش میومد میچسبید به هم گفتم خراب شده دیگه دخترمنم گفت بخر منم یدونه از قبل داشتم اونم خراب کردم بیخیال شد البته بالیوان اب بهش میدادم

نده بهش عزیزم دیگه بزرگ میشن وابستگیشون بیشتر میشه 

نه نمیخوره که اصلا تو اسباب بازیاشه به عروسکاش میده همیشه جلوی چشمشه امشب خوردش 

بعدازظهر نخوابیده بود خوابالو بود بهانه میگرفت   

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
وای چه بامزه بودید😂

خیلی خنده دار بود قیافه مایوسش البته این پروسه حدود دو هفته طول میکشید کم کم سوراخ رو گشاد میکردم اونم هی تایم خوردنش کم میشد اگر شیشه هم میخوره هم زمام نگیر عزیزم موفق باشی 

شما تجربه دارید به نظرت دوسالگی دیر نیست؟

والا توی اطرافیانم فقط خودم پستونک دادم برای همین نمی تونم بگم برای همه همین طوره ولی من راحت گرفتمش . من فکر میکردم اگه زودتر بگیرم چون هنوز شیر میخوره ، دوباره یادش بیفته ولی وقتی از شیر گرفتمش دیگه اون مکیدن کلا قطع شد ، برای همین بهونش رو نگرفت دیگه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه نمیخوره که اصلا تو اسباب بازیاشه به عروسکاش میده همیشه جلوی چشمشه امشب خوردش  بعدازظهر نخوا ...

اره دختر منم چندماه نخورد تو اسباب بازیاش دیده بود یواشکی کرد تو دهنش موقعی دیدم اینقدر عصبی شدم 

خودش چهارماهه بود ترک کرد دیگه نخورد اما امشب یهو هوس پستونک کرد و موقع خواب با پستونک خوابید دوسال ...

اخه میگن دندونو بدشکل میکنه هی میگم زود بگیرم ولی بااون میخوابه خیلی سختمه

نیستیم نذار😒😒😒