2777
2789

الان خوابوندم اونم بسختی می‌خوابه نیم ساعت نشد بیدار شد....کارام همش میمونه خودم همش خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دختر منم از اول خواب نداره دو دقه چرت میزنه پامیشه خابشم انقد سبکه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بهش پسرفت خواب میگن درست میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان نوزاد ۱۵ روزه منم همینه شبو روز بیداره خواب میره در حد ده دیقه باز بیدار میشه نفس بکشم کنارش چشماش باز میشه باورم نمیشه دیگ بریدم🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان نوزاد ۱۵ روزه منم همینه شبو روز بیداره خواب میره در حد ده دیقه باز بیدار میشه نفس بکشم کنارش چش ...

پسر منم از روز اول همین بود بخدا بیخواب، سخت می‌خوابه...خوابش هم سبک

پسر منم همین طوری بود الان که سه و سالو نیمه است خیلی بهتر شده صبح زود بیدار نیشه ولی در طول روز سه ساعت میخوابه

اگه خسته بشه میخوابه 

برای خواب روزش یه ساعت مشخص تعیین کن قبلش باهاش بازی کن بعد ببرش حموم(البته الان سرده نمیشه هر روز بردحموم ) که حسابی خسته بشه اونوفقت خوب میخوابه به غیر این ساعت هم نزار بخوابه سرگرمش کن 

چون تا نیم ساعت میخوابه سرحال بیدار میشه و خوابش نامنطم میشه

الان نوزاد ۱۵ روزه منم همینه شبو روز بیداره خواب میره در حد ده دیقه باز بیدار میشه نفس بکشم کنارش چش ...

خداقوت بهت تازه مامان

پسر منم همین بود یه ربع میخوابید اونم روی پام

جز صبر و تحمل کاری نمیشه کرد، اگه کسی رو داری ازش کمک بگیر 

پسر منم همین طوری بود الان که سه و سالو نیمه است خیلی بهتر شده صبح زود بیدار نیشه ولی در طول روز سه ...

خسته میشه می‌خوابه...ولی بعد نیم ساعت بیدار میشه دعوا گریه می‌کنه خودشم اذیت میشه پا میشه گریه می‌کنه چون کامل نخوابیده 

آخرای سه ماهگی خوابش تنظیم میشه یهو شبا میخوابه یه چهار ساعتی 😅

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️