2777
2789
پسر منم از روز اول همین بود بخدا بیخواب، سخت می‌خوابه...خوابش هم سبک

امیدوار بودم دوماه ک بگذره درست بشه اما گویا نمیشه😢

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا 😥🥺 طاقت فرسا هست 

من تا صبح که نمیخوابیدم بعدم ۶ صبح میرفتم سرکار به جرات میگم ۹ ماه حاملگی تا ۲ سالگی پسرم اصلا خواب نداشتم فقط میچسبید به من شیر می‌خورد اینقدر بغلش کردم دیسک کمر گرفتم وزنش بالا بود

اما خدا رو شکر الان پسرم آقاست فهمیده مودب  ۱۳ سالشه

سختی ها تموم میشه عزیزم اگر میتونی از کسی کمک بگیر

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم
خداقوت بهت تازه مامان پسر منم همین بود یه ربع میخوابید اونم روی پام جز صبر و تحمل کاری نمیشه کرد، ...

ممنون عزیزم. اخ اره دقیقا رو پام خواب میره تا میذارمش زمین بیداره دیشب رو پام گذاشتم خودمم خواب رفتم بعد چل دیقه از درد شدید پا بیدار شدم متاسفانه شهر غریبم کمکی ندارم خدا صبرم بده فقط 🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آخرای سه ماهگی خوابش تنظیم میشه یهو شبا میخوابه یه چهار ساعتی 😅

خدا از دهنت بشنوه. البته الان سه شبه اول شب و دم صب بدخلقی می‌کنه وسطای شب حوالی ساعت ۳ قشنگ میخوابه کاش همین فرمونو بگیره بره جلو تا ی ماهگی اوکی بشه😭😂

خدا از دهنت بشنوه. البته الان سه شبه اول شب و دم صب بدخلقی می‌کنه وسطای شب حوالی ساعت ۳ قشنگ میخوابه ...

ان شالله 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من تا صبح که نمیخوابیدم بعدم ۶ صبح میرفتم سرکار به جرات میگم ۹ ماه حاملگی تا ۲ سالگی پسرم اصلا خواب ...

متاسفانه از اول سینم رو قشنگ نخورد الآنم هم شیر خودم هم شیر خشک میدم بیشتر شیرخشک...خیلی سخته...نه به ما که رسید آدم درست حسابی که باهاش راحت باشی بهت کمک کنه ندارم....مادرم هم شاغل هست

متاسفانه از اول سینم رو قشنگ نخورد الآنم هم شیر خودم هم شیر خشک میدم بیشتر شیرخشک...خیلی سخته...نه ب ...

منم هیچ کمکی نداشتم خیلی سخته ولی میگذره 

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم