سلام بچه ها من 24سالنزدیک 25 سال سنم خواستگار زیاد داشتن ولی هب خوب نبودن تاحالاینی یه ایراد اساسی داشتن چندوقت میش تومحیط کارم همکارم که هن استخدام رسمیه هن از هنه جهت پسر خوب ونجیبی هساش ومن تو این چندسال خب دیدنش اونجا جه جوریه ازم خواستگاری کرد مشکل ایتجاست که خودش میگه من متولد66 هستم ولی شناسنامه بجه قبلی رو که زمان جنگ. گرفتن واسه شیرخشک واینا وقتی بجه میمیره نگه میدارت وتاریخ تولد اون شناسنامه 59هه توی محیط وار همه فکر میکننن متولد 69 هستش چهرشم هنینقدر میخوره حالا میگه من مدرک موحهی ندارم که بگم متولد 66 هستن راست وحسینییشو گفتن الان میگه بیان خواستگاریت میگم متولد 63ام کهبه 59 نزدیک تر باشه من گفتم نکنه دروغ گفتی که میگه نه ولی مدرکی ندارم چیکار کنم خیلی مورد خوبیه
فکر نکنم دروغ بگه اخه اون موقع خیلی از این کارا میکردن مثلا مامان خودم متولد ۵۳ رفتن شناسنامه ۵۰ گرفتن براش که بتونن زودتر شوهرش بدن🥴🥴 یا مادرشوهرم دختر عموش که فوت میکنه شناسنامه دخترعمورو میگیرین براش ۵سالی ازش بزرگتر بوده کلا زیاد تِر میزدن
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
مامان منم متولد 58 هست اما شناسنامش مال یه بچه دیگه بوده قبل خودش مرده گذاشتن برا مامانم خود مامانم 58 هست شناسنامش 54
من برج8سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج 8 سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه
اگه از نظر خودت مشکلی نداره که ازدواج کن ولی الان هرجا بری هرکاری بخای انجام بدی عدد تو شناسنامه مهمه مثلا برای ازمایش های عقد که سن را میپرسن و اختلاف سنی را باید بگی 18 سال اختلاف سنی داریم
من برج8سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج 8 سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه
خب اگه به چهرش میخوره قبول کن دیگه .قدیما خیلیا شناسنامشون اینحوریه حالا سال تولد تو شناسنامه اونقدر ...
من بهش گفتم تو جه جوری رفتی اول دبستان وقتی سن شناسنامت 14بوده گفت همونجا گفتن. بره بزرگسالان یه پولی دادیم دیدن من دندونام یکی درمیون ریخته قبول کردن واینکه گفت تا کنکور مشکلی نداشتم زمان کنکور نزاشتن کنکور بدم گفتن باید بری سربازی اول سن سربازیت رد شده
ادم دروغ گویی نیس تومحیط کار من دیدمش سنگین ونجیبه مسئولیت پذیره به شدت
معلومه حسابی شیفتش شدی ها😍🥰
من نمیگم دروغ میگه.
اگه مطمئنی پس شک به دلت نده.
نظر پرسیدی جواب دادم گلم.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.