2777
2789
عنوان

شما باشین حرف این خواستگارو باور میکنین اصلا نظرتون جیه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه راست میگه بگو برو سن شناشنامتو درست کن  خیلی راحت وکیل هم بگیره راحت تر میشه اینکار...ولی ب ...

میگه که رفتم دادگاه ووکیل گفتن پای مامانت وبابات گیره 7سال جیکار کردن با اون شناسنامه گفت منم بیخیال شدم

I am nurse
چرامیخاد بااعداد بازی کنه .داره سرتو شیره میماله چقدرساده ای 

یه حسی دارم که نمیدونم بهش اعتماد کنم یانه ایتقدر گریه کردم این چه بختیه من دارم بعد مدت ها یک ادم درست وحسابی پیدا  شد🥺 

I am nurse

عزیزم حدودای سال ۵۰تا۶۰شایدازاین اشتباه هاوجابه جایی هابرای شناسنامه پیش میومدولی ۶۰به بعدهمه حداکثربین دوتاشش ماه اختلاف شناسنامه میگرفتن یعنی حتی روستاهای دورافتاده ولب مرزی هم حداکثر۶ماهی یه بارمسئول شناسنامه میرفت وبه بچه هاشناسنامه میداد،بابازرگم ایناکه روستاهای نزدیک شهربودن بایه ماه اختلاف برابچه هاشون شناسنامه گرفتن،بازم ازطریق استعلام ازآموزش وپرورش حتماپیگیراین قضیه باش،اگه این اقامصمم هیت ومطمئنه سن شناسنامش اشتباهه وخودش متولد۶۶هیت پس چراهی سن روعوض میکنه،قطعی روحرفش وایسه نه که بازبیادبگه به بقیه بگیم من ۶۴ام،یه جای کارمیلنگه،یاسن برات مهم نباشه وادامه بدیدیااگه واقعامهمه ومیخوای حقیقت روبدونی ازطریق DNAیامدارک تحصیلیش پیگیری کن،نزاراین دوست داشتنه باعث بشه دروغاشوباورکنی

عزیزم حدودای سال ۵۰تا۶۰شایدازاین اشتباه هاوجابه جایی هابرای شناسنامه پیش میومدولی ۶۰به بعدهمه حداکثر ...

هم دوسش دارم هم میترسم بهم دروغ بگه هم 

I am nurse