2777
2789
عنوان

کنکوری جانم🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 57 پست
من معتاد گوشی ام باید جمع کنم کنترل کنم 

بده دست مادرت گوشیو یا شوهرت اگه تلفن خونه دارین ک هیچ ندارین هم یدونه ازین دکمه ی ها دستت باشه 

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو امروز چیا میخونی 😁🧡

امروز 7 پارت فیلم و کلاس دارم و فقط یه پارت فیزیک دارم برای خوندن و تست زدن  

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
آها شما دی کنکور داری ایشالا بیای تاپیک بزنی موفق شدی

ایشالا عزیزمخدا از دهنت بشنوه،دی برام یجوری ازماییشیه چون دوتا درس نخوندم 

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤
حسابی خسته میشی پس خسته نباشیدددددد❤️❤️❤️

قربونت عزیزممممم

شمام همینطورررر    

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
ایشالا عزیزمخدا از دهنت بشنوه،دی برام یجوری ازماییشیه چون دوتا درس نخوندم 

عیب نداره من عربی رو صفر که هیچ منفی ام یه مشاور گفت خیلی وقتتو نذار واسش همون لغات یاد بگیری میتونی لغات و ترجمه رو بزنی بازم

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

میخواستم تاپیک بزنم راجب این ک تاپیک شمارو دیدم گفتم بپرسم ازتون

شما تمام کتاب تست های درس ها رو گرفتید؟قیمتش حدودی تا چقدر میوفته؟

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
میخواستم تاپیک بزنم راجب این ک تاپیک شمارو دیدم گفتم بپرسم ازتون شما تمام کتاب تست های درس ها رو گر ...

بله گرفتم بزار قیمت و مارک شونو مینویسم برات بیا ببین

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮