2777
2789
عنوان

کنکوری جانم🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 57 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هر درسی ک میخونی بین ۲۰تا ۳۰ تا تست بزن حتما. مروز توی همون روز حتما داشته باش.معمولا ۱ساعت بعد. ...

به نظرت از تو گوگل میتونم تست هر درس به درس پیدا کنم کتابام تست دارن ولی گذاشتم اونارو واسه نزدیک کنکور یه مرور کنم تست بزنم

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

اها راستی هر درسی ک جدید میخوای بخونی قبلش به اندازه ی یه ربع درس قبلیشو مرور کن

بین هر پارت درس خوندن یه ربع هم استراحت بزار. 

توی تایم استراحت یک ربعیت اصلا سمت گوشی یا کارایی ک فکرتو درگیر میکنه نرو. چون ذهنت باید استراحت کنه. میتونی توی اون یه ربع راه بری،برقصی، فعالیت بدنی ساده انجام بدی.اما فعالیت ذهنی نه.

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
به نظرت از تو گوگل میتونم تست هر درس به درس پیدا کنم کتابام تست دارن ولی گذاشتم اونارو واسه نزدیک کن ...

نزدیک کنکور باید تست های کنکور سالای پیش رو بزنی پس الان تست اگه داری بزن. توی گوگلم هست. 

۳هفته مونده ب کنکور تست های سه روز یکبار بزن. توی گوگل راجبش سرچ کن. فوق العاده کمکت میکنه تحلیلش

مرسی واقعا ازت چقدر کمک کردی🧡🧡

خواهش میکنم عزیزم. انشالله به مصاحبه ی فرهنگیان برسی بعد کلی اطلاعات راجب مصاحبه بهت میدم. بترکونی کنکورو😍 فقط ۲تا قانون واسه خودت اگه نزاری کارت سخت میشه.

۱. توی تایم درس خوندن ب هیچ عنوان از پشت میز مطالعه ت بلند نشو . اگه دیدی نمیتونی پارت های درسیتو بزار حتی نیم ساعته اما اون نیم ساعت اصلا بلند نشو از سر درس

۲. گوشیتو بزار بیرون از اتاق مطالعه. تایم استراحت طولانیت برو سر گوشی. حتی گوشی  توی اتاقت نباشه(پژوهش ثابت کرده اثربخشه)

خواهش میکنم عزیزم. انشالله به مصاحبه ی فرهنگیان برسی بعد کلی اطلاعات راجب مصاحبه بهت میدم. بترکونی ک ...

خدا کنه من چون تازه شروع کردم اصلا امید ندارم 🥺

ببین من متاهل ام و بچه دارم با توجه به اینها و کارهای خونه شما نمیتونی یه برنامه بدی که تا کنکور تموم کنم دی هم امتحان نهایی دارم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

امروز فقط دو درس فنون

امروز اخرین روز برناممه دیگه تموم میشه🥰😁بعدش هم مرور و...

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤
خواهش میکنم عزیزم. انشالله به مصاحبه ی فرهنگیان برسی بعد کلی اطلاعات راجب مصاحبه بهت میدم. بترکونی ک ...

این اخریه واقعا راسته راسته از وقتی از خودم گوشی دور کردم اوضامعالی شده

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤
@از_عاشقان_شیرکاکائو   @mmmmmmmmahshid   @یه_روزی_میرم_از_سایت    

سلام عزیزم صبحت بخیر

جان؟

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
خوش به حالت شما تموم کردی من تازه شروع کردم 🤒😪😪

ایشالا تیر ومیترکونی

منم والا برای دیهمه درسارو نخوندم

فلسفه و منطق وعربیم مونده