2777
2789
عنوان

خواستگاري مجدد به واسطه پدرشوهر

1037 بازدید | 24 پست

سلام دوستان  

بنده حدودا يكسال و ٤ ماهه از همسرم جدا شدم.(البته بصورت توافقي).. همسر سابقم تقريبا دو ماهه پيش با من تماس گرفتن و ابراز پشيماني كردن و خواستن مجددا به زندگيمون برگرديم.. با كلي صحبت و مراوده نتيجه نداد و من قاطعانه جواب منفي به ايشون دادم.

.راستش  تقريبا ٢ روز پيش پدر شوهر سابقم كه مديركل يك سازمان مهم دولتي در تهران هستن و بسيار مرد پخته و باسواد و باايمانيهستن با من تماس گرفتن. نزديك به ٢ ساعت با من صحبت كردن كه  متقاعد بشم به زندگيمون برگردم .. مستقيما به ايشون پاسخ منفي ندادم صرفا بخاطر جايگاهي كه ايشون دارن نخواستم حرفي بزنم كه باعث كدورت و بي احترامي بشه.. اما موضوعات و بحث هاي قبلي رو كمي پيش كشيدم. حرفاشون خيلي منطقي بود( ايشون شديدا آدم مذهبي هستن)اون لحظه كمي دلم آروم شد.. اما باز دلشوره و استرس گرفتم.. راستش كمي تو رودروايسي افتادم!!!!!! اما عميقا هيچ حسي به همسر سابقم ندارم و خيلي دلشكستم.💔. و از مادر شوهر و خواهر شوهرم عصبانيم..هنوز زخماي اونا رو تنمه و التيام پيدا نكرده.. در تاپيك هاي قبليم اشاره كردم كه همسرم مرد خوبي بود اما تحت تاثير حرفهاي مادر و خواهرش و البته كمي لجبازي هاي من تن به جدايي داديم.. الان واقعا كلافم..امشب كلي گريه كردم كه چرا كارمون به اينجا كشيد..خاطرات خوب زندگيمون رو مرور كردم.. عكسا و فيلم هاي قديمي رو زير و رو كردم..الان بين دوراهي قرار دارم.. بين بازگشت به زندگي قبلي كه خيلي حرمت ها شكسته شده  و   دل كندن از همه اونا.. شما بوديد چيكار ميكرديد؟؟ توروخدا نظر بديد🙏🙏پدرشوهرم خيييلي به من دلگرمي داد.. اينقدر دخترم دخترم گفت كه دلم كلي ريخت..(ايشون با تماسشون واقعا منو غافلگير كردن)

اما دلم ديگه با همسرم نيست.. و اينكه اينروزا خواستگارم دارم.. اما همرو الكي رد ميكنم..چند ماهي هم هست كه در آرامش كامل بسر ميبرم..چيكار كنم؟؟ 

بنام خداوند بخشنده مهربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداری برنگرد

باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه..            پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)                                                          تازه وارد نیستم، از سال۹۸عضو هستم فقط کاربریم رو تغییر دادم.

به آرامشت ادامه بده

من بودم مثل بقیه خواستگارا خوب وبدشونو مقایسه میکردم بعد جواب رد یا مثبت میدادم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

خواهشا با خواستگارایه جدیدت ازدواج کن. بزار طعم جدید تجربه کنی نه چیزی که بالا اوردی رو دوباره بخوری

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

از شوهرت تعهد بگیر که رابطه با خواهر و مادرش کاملا قطع باشه

ماهی یکبار یکساعت اونم در حضور خودت

فقط در این صورت برگرد

و مشاوره هم برید 

در مورد تاپیکت هر چی بلدم گفتم، تو هم بیا تاپیکم نظرتو بگو

هنوز بصبر .پدرشوهرت اگه خوب بود باعث میشد جدا نشین .تصمیم سختی این خانواده رومیشناسی اگه مجدد ازدواج کنی کمتر خطا میدی اگه باغریبه ازدواج کنی معلوم نیس شاید خیلی عالی باشن شایدم نخ سخت

از شوهرت تعهد بگیر که رابطه با خواهر و مادرش کاملا قطع باشه ماهی یکبار یکساعت اونم در حضور خودت ...

حرمتا شکسته .دیگ عمرا مثل قبل نمیشه اون زندگی 

اگر ب اون مرد زن میدادن هیچ موقع پدر شوهرش بهش زنگ نمی‌زد 

شما یه بار طلاق گرفتی اگه از نظر فرهنگ جامعمون هم بخوایم بگیم سما سختی های یک زن مطلقه رو چشیدی و به هر حال تو این یه سال باهاش کنار اومدی اگه حسی به همسر سابقت نداری برنگرد دوباره چون دیگه ارزش شکست مجدد نداره و مشکلات قبل دوباره ممکنه تکرار بشه اما اگه دوسش داری بهش فکر کن