2777
2789
عنوان

خیلی احتیاج به کمک دارم تروخداااا کسایی که سقط کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم می‌دونه فقط

کار بسیار خوبی میکنی.

بهت افرین میگم ب خاطر اینکه یک نفر دیگه رو بدبخت نکردی 

حداقل خودتی و‌خودت.شرایط واقعا سخته و از ته دلم برات ارزوی عاقبت بخیری میکنم.

ببین من خودم ب تازگی در غیر ممکن ترین حالت باردار شدم.سنم بالای ۴۰ هست.رحمم داغون هست.پوکی ایتخوان شدید دارم.دیسک کمر دارم.سابقه معلولیت تو خانواده دارم ،فاصله سنیش با دخترم زیاد میشد و دخترم اصلا خواهر برادر دوست نداره.در نهایت با هزار درگیری ذهنی تازه سقط کردم.اما نمیشه ی تجویزو برای همه استفاده کرد.با دمنوش و‌زعفران اینا سقط نمیشه.

من قرص سایتوتک استفاده کردم.

کار بسیار خوبی میکنی.بهت افرین میگم ب خاطر اینکه یک نفر دیگه رو بدبخت نکردی حداقل خودتی و‌خودت.شرایط ...

تروخداااا بهم بگید چطور استفاده کردید 

شاید بتونم گیر بیارم 

فقط بهم دقیق بگید چطور استفاده کردید

من خودم همیشه میگفتم یعنی چی ناخواسته باردار شدم.حواستون رو جمع کنید.اصلا باورم نمیشد این اتفاق برای من بیافته.وقتی بی بی چی مثبت شد فقط تو سر خودم میزدم.تصمیم ب سقط برام خیلی سخت بود اما وقتی کفه عقل و احساس رو کنار هم میزاشتم میدیدم کفه عقل سنگین تر هست.و با چند روحانی و فقیه‌ مشورت کردم و کمکم کردن و در نهایت سقط کردم.امیدوارم هیچ کس دچار این چالش نشه.در ظاهر خیلی ساده هست اما بسیاااااار زجر اور و درد ناک.

من خودم همیشه میگفتم یعنی چی ناخواسته باردار شدم.حواستون رو جمع کنید.اصلا باورم نمیشد این اتفاق برای ...

دقیقا منم این شرایط رو دارم نمیتونم نگه دارم فقط بیچاره میشه بیاد 

تروخدا التماست میکنم با چی سقط کردی 

عزیز من میترسم بگم بهتون چون ی نفر خیر سرش هم دکتر بود ب من طریقه استفاده رو اشتباه گفت من تا مرز مر ...

اون که درسته رو بگید خواهش میکنم من حتی مادرم هم کمکم نمیکنه 

اگه اینو از بین ببرم باید خودمو بکشم