2777
2789
عنوان

خواستگاري مجدد به واسطه پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 24 پست

من چهار سال پیش جدا شدم 

سه بار اومد خواستگاری 

آخرین بار ی ماه پیش بود ...خودم واقعا عاشقشم ولی وقتی ب مشکلات بعدش فکر کردم جواب منفی دادم 

بنظرم کسی ک جدا میشه حتی می‌تونه ازدواج نکنه 

هنوز بصبر .پدرشوهرت اگه خوب بود باعث میشد جدا نشین .تصمیم سختی این خانواده رومیشناسی اگه مجدد ازدواج ...

ايشون اون زمان زياد مداخله نكردن.. و اجازه داد خودمون تصميم بگيريم..

بنام خداوند بخشنده مهربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز بصبر .پدرشوهرت اگه خوب بود باعث میشد جدا نشین .تصمیم سختی این خانواده رومیشناسی اگه مجدد ازدواج ...

آفرين به نكته مهمي اشاره كردي 

خيلي سخته هنوز اونارو بشناسم.. 

شما یه بار طلاق گرفتی اگه از نظر فرهنگ جامعمون هم بخوایم بگیم سما سختی های یک زن مطلقه رو چشیدی و به ...

بله تو اين مدت كوتاه خيلي چيزارو تجربه كردم.. قطعا دختر ١٠ سال پيش نيستم.. بايد بهتر تصميم بگيرم .. به دور از احساسات..اما كاره سختيه

خوشبختانه پدرش مرد خوبيه و خيلي باايمان.. اما متاسفانه تو خونه اونا زن سالاريه..

اگه همسر سابقت به حرف پدرش گوش نمیده گوش دادن شما به حرف پدرش فایده نداره 

بنظرم با پدرشوهرت جلسه حضوری بذار و تمام مشکلاتت رو بگو و شرط و شروط بذار

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
تابپکاتو خوندم اونموقع  تو نمیخواستی ولی طلاقت داد ،توهم دیگه برنگرد به هیچ وجه،مطمعنا بخاطر پو ...

نميدونم.شايد.. چون همسرم تنبل باراومده .. و هميشه لقمه آماده و جويده گذاشتن تو دهنش..