2777
2789

رفتیم تولد بچه جاریم تو تالار صدمدل فینگر فودسفارش داده بود و سلف سرویس چیده بودن. وقتی از هرکدوم یکی برداشتیم خوردیم اصلا انگار چیزی نخوردیم من اومدم خونه با دخترخالم هر دو گشنه بودیم کنسرو ماهی خوردیم ولی نگاه میکردی بنده خدا زیاد هزینه کرده بود.

اصلا سروتهش مشخص نبود اون همه هزینه الکی

بعد من خودم از تجملات الکی خوشم نمیادو صد البته وقت قرتی بازی هم ندارم

الان دندونی دخترمه همه میگن دورهمی بگیر بیاییم بزنیم برقصیم

منم میگم فقط یه آش بپزم با الویه و میوه و یه کیک دو طبقه 

نظر شما چیه؟

جاریام نرن داستان بسازن؟

اونا همشون وقتشون آزاده و قرتی هستن و برای پول زحمت نمیکشن بدونن با چه سختی ای بدست میاد همیشه مراسماتشون اینجوری رنگی پنگیه و بریز بپاش

الان نمیدونم چه کنم؟

منم ازبیرون فینگرهای متنوع سفارش بدم؟یا ساده؟

هر طور راحتی 

من کیک گرفتم و میوه و اش تو خونه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید شما خیلی خوش خوراک و بخوری که از هرکدوم از فینگر قودا برداشتی خوردی و باز سیر نشدی😬 

بستگی به بودجه خودت داره که فینگر فود بخوای سفارش بدی یا نه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چه خوب و سادهفامیلاتونم اینجور مراسماتشون سادس؟

فامیل خودم آره ولی شوهرم نه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
عزیزم شاید شما خیلی خوش خوراک و بخوری که از هرکدوم از فینگر قودا برداشتی خوردی و باز سیر نشدی😬 بستگ ...

مادرشوهرم سر راه به شوهرم کارت داد غذاخریدیم براشون

درکل نمیدونم چرااینجور بود

شوهرم میگفت این همه هزینه رو میداد نفری یه پرش غذا بهتر بود 

وقتی اونا اونجورین نمیشه انقدر ساده برگزار کنی

حداقلش چند مدل ساندویچ اماده کن نون جدا باشه بندری و فلافل و الویه و سالاد ماکارانی برار ک انتخاب کنن 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آش و کیک بگیر در کنارشم چند مدل ساندویچ سرد میتونی درست کنی مثل سالاد ماکارونی و الویه و کالباس و اینجور چیزا

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آهان با فامیل خودت گرفتیمنم میگم جاریام هرچی میخوان بگن من اینم اونام هرجور دوست دارن زندگی کنن بمن ...

ن فامیل شوهرمم دعوت کردم ولی خوب نظر اونا برام مهم نبود 

عزیزم شاید شما خیلی خوش خوراک و بخوری که از هرکدوم از فینگر قودا برداشتی خوردی و باز سیر نشدی😬 بستگ ...

اخه اصلا تو این مراسما من فینگر فود کلی میچینم رو میز شامم جدا میدم

طرف تالار گرفته فقط فینگر فود نمیشه کمگه اینکه فینگرفودای برنجبم داشته باشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️