2777
2789
عنوان

من باید برم تراپیست یا نه

128 بازدید | 19 پست

بچه ها از مهر پارسال استرس شدید دارم احساس میکنم قراره همچی بهم بریزه گاهی ب ارامش خیابونها نگاه میکنم  ب مردم میگم تا چه حد میخواد اینجوری بمونه؟؟ب دلم افتاده خون و خونریری میشه تو ایران بعد جنگ امثال داعش نیان بالا سرمون مثل افعانستانِ..همش میگم دوره مدرسه و دانشکاه رو بطالت گذروندم ی رشته ای جایی نرفتم بورسیه بشم فرار کنم از اینجا....دلم برلی دخترم کبابه ..اینده اش چی میخواد بشه...الان حرفم اینه من طبیعی ام یا عیر طبیعی؟؟؟من میدونم اون حرومیها دست از سرمون بر نمیدارن دست از سر خاورمیانه بر نمیدارن..الان مردم افعانستان رو ب چه روزی انداختن..خدا ب حق همین اذان بلا مثل فرعون سرشون نازل کنه

طبیعی نیست این شدت از استرس برای این موضوع

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست فکر میکنی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

اره برو ضرر نداره

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

اما قرار نیست جنگ بشه

ی طوفان ب پا میشه،بعدش همچیز در آرامش قرار میگیره

و اون طوفان جنگ نیست

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

مشکل و دشمن ما همینجاست ! نگران دشمنای خارجی و خیالی دیگه نباشید

ولی اگر هر روز اذیتتون میکنه این فکر ها تراپیست برید یا اطلاعات و سوادتون رو درمورد چیزایی که تو ذهنتونه بیشتر کنید

مشکل و دشمن ما همینجاست ! نگران دشمنای خارجی و خیالی دیگه نباشیدولی اگر هر روز اذیتتون میکنه این فکر ...

ااگر هم مشکله حداقل شبا با ارامش میخوابیم  نمیدونی بعد اون چیزی ک تو فک میکنی چیا پیش میاد ...

طالبان جزوی از مردم افغانستانه از هیچی کجا نازل نشده ماهم اگه امروز با طالبان درون خودمون نجنگیم مثل افغانستان میشیم ! 

شما هم بله حالت خوب نیست حتما دکتر برو

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

به این قضیه ترس الکی میگن اضطراب بعد حادثه و به اینکه میگید فکر میکنم همه کارهارو به بطالت گذراندم هم میگن پوچی بعد از جنگ...خودتون راجبشون تحقیق کنید بخونید،سعی کنید نم نم رو خودتون کار کنید و بپذیرید که این ترس فقط ناشی از تفکرات و فرضیات اشتباه شماعه...

چیز زیاد جدی نیست که برید پیش درمانگر.اول خودتون سعی کنید،اگ نشد بعد برید.

میدونید چرا فکر میکنید عین افغانستان میشیم یا داعش میاد؟چون رسانه‌های داخلی همیشه مارو با افکار منفی و ترساندن اداره کردن،هر غلطی میکنن بعد میگن عوضش امنیت داریم.ما نباشیم فلان میشه،فلانی میاد.تکرار این حرفا این ترس رو نهادینه کرده تو ذهنتون.

خواستید نفرین کنید ،از داخل شروع کنید که بدترین دشمن همین جا داخل خونه س..همونی که کل دنیا به عنوان تروریست و عامل به هم ریخته ن خاورمیانه می‌شناسمش.

طالبان جزوی از مردم افغانستانه از هیچی کجا نازل نشده ماهم اگه امروز با طالبان درون خودمون نجنگیم مثل ...

واقعا میگی؟؟؟؟تو رو خدا برلی دلداری نگو اخه من پیشبینیم خیلی دقیق از اب در میاد

به این قضیه ترس الکی میگن اضطراب بعد حادثه و به اینکه میگید فکر میکنم همه کارهارو به بطالت گذراندم ه ...

پپس الان هزاره و شیعه ها رو کیا قتل عام میکنن؟؟؟داعش و... این داعش از کجا اومد از اسراعیل و امریکاِ...هدفمنده اگه دقت کنی هر وشوری ک جنگ کردن باهاش ب  دست اونا گرفتار کردن