2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هیچ تاثیری نداره

من استفاده کردم

پر جوشم میشی

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

من برا گونه های صورتم زدم نمیدونم اصل نبود چجوری بود صورتم پر جوش شد و 2 سالی هس که جاشدموند هاعصابم ...

چیکار کنم پس میخاستم ژل تزریق کنم گفتن خطرناکه ریسکه چن ماه دیگ عروسیم خیلی دلم گرفته😔

چیکار کنم پس میخاستم ژل تزریق کنم گفتن خطرناکه ریسکه چن ماه دیگ عروسیم خیلی دلم گرفته😔

ژل مگه چه خطری داره؟؟الان که دیگه همین انجام میدن

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
چیکار کنم برا حجیم شدن لبم🥺

اگر خیلی دوست داری ژل بزن

ولی روغن خراطین  هیچ تاثیری نداره   

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

ژل مگه چه خطری داره؟؟الان که دیگه همین انجام میدن

نمیدونم خیلیا تو همین سایت گفتن یا کج میشه یا سفت میشه یه زشت

میدونی برا من خیلی ریسکش بالاس اگه خراب بشه تو عروسیم آبروم میره

ژل میترسم خراب کنن لبامو 

ببین من خودمم ژل دوست ندارم

ولی واقعا  خیلی دکترا کارای نچرال میکنن که فقط لب و حالت لب زیبا میشه 

نه مثل بعضی تزریقا  که لبا دو متر جلوتره